Ajfonka opet šokira izjavama: Da sam znala da će se sve ovo desiti otišla bih SAMA U ZATVOR! (FOTO)

Izvukla pouku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/C.Vukojicic

Starleta Tijana Maksimović , poznatija kao Tijana Ajfon pre samo par dana puštena je iz pritvora u Bosni i Hercegovini u kome je bila zbog sumnje da se bavi podvođenjem i organizovanom prostitucijom.

Tijana se je već vratila svojim uobičajenim aktivnostima, a danas je posetila jedan prestonički lokal u kome je bila održana promocija nove knjige Jasmine Ane koja nosi naziv “Elitna prostitucija”.

Starleta je ovom prilikom pripadnicima sedme sile otkrila da se dobro oseća nakon svega:

 

View this post on Instagram

 

?✌?

A post shared by Tijana Maksimovic (@ticamaksimovic) on

“Dobro sam, mislim da se vidi po meni da sam dobro. Iz svega sam izvukla sve najbolje i iskreno preponosna sam. Da sam znala da će se ovako sve odigrati, uradila bih to i ranije, jer sada znam ko me voli, ko mi je prijatelj. Očigledno je ovo trebalo da se desi, da se ja opametim, da ja shvatim, da ja vidim da sam mogla mnogo toga da izgubim”, rekla je Tijana Maksimović.

“Nadam se da neće ljudi neće pomisliti da se radi o meni. Mnoge devojke kojima se to pripisuje su zaista dobre, a neke pevačice koje su danas popularne, radile su svašta u prošlosti, pa sada pokušavaju da to izbrišu. Zaboravljaju se šatori, satenske haljine i masni prsti”, rekla je Tijana za Alo.



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar