Krv nije voda: Sin legendarnog Davora Gopca pošao očevim stopama (VIDEO)

Donkey Hot svoju muziku karakteriše kao kvartcore - mešavinu žestokog rokenrola i svega što na rok liči, s primesom kvartovske tematike u tekstovima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Sin čuvenog frontmena benda Psihomodo pop Davora Gopca pošao je očevim stopama. Naime, mladi Vili, član sastava Donkey Hot objavio je pesmu “Chuzuki” i dokazao da krv nije voda.

Donkey Hot svoju muziku karakteriše kao kvartcore – mešavinu žestokog rokenrola i svega što na rok liči, s primesom kvartovske tematike u tekstovima. Od ove zanimljive petorke možete očekivati baš sve – na instrumentima se menjaju zavisno od pesme, a glavni cilj im je da “zarade dovoljno novca kako bi mogli da kupe svoj kvart u kome bi održali megakvartovsku žurku”.

“Donkey Hot je definitivno najbolji bend u kojem sam ikad bio, mi sviramo rokenrol! Što je to Chuzuki i kako je nastala? Chuzuki je čuza, a nastala je tak da smo došli na probu i onda smo ju malo po malo završili. Eto, ko bi reko! Što se spota tiče, spot je šaren, veseo. Ima pecanja, ima i zatvora. Pogledajte ga na YouTubeu, našem Fejsu ili Instagramu”, poručuje Vili Gobac, sin proslavljenog Davora Gopca, o Chuzukiju.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar