Nedeljni horoskop od 29. juna do 5. jula: DEVICA će imati pune ruke posla, VAGA okupirana ljubavlju

Lava očekuje priliv novca krajem sedmice, Rak je ovih dana osetljiv na reči koje mu se upućuju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Marvin Meyer

OVAN

Posao
Novi dinamizam u ovoj nedelji daje vam Mars u vašem znaku. Probuđeni ste u potpunosti i spremni da se suočite sa novim izazovima. Napravite bolji poslovni raspored, biće vam lakše zbog obima posla. Napravili ste dobre planove pa se pridržavajte svojih ciljeva. Finasije se ne menjaju. Krajem nedelje moguć poslovni zaokret.
Ljubav
Pokušavate da analizirate partnera da bi doneli odluku. Probajte da ne donosite zaključke na osnovu samo jedne činjenice. Učinite da iskombinujte sve na pravi način. Pokušajte da budete pozitivniji i gajite optimizam.
Zdravlje
Dobro se osećate.

 

BIK

Posao
Mars je ušao u znak Ovna i doneo vam je jaku unutrašnju energiju. Zato ove sedmice možete ubrzano obavljati svoje poslovne zadatke. Bilo je krajnje vreme da se pokrenete. Možete dobro organizovati dnevne izazove na poslovnom polju. Krajem sedmice očekujte dobru realizaciju na poslu.
Ljubav
Izuzetno ste aktivni na ljubavnom polju. Samo to nije traspartntno. Spremni ste da uđete u tajnu vezu sa zauzetom osobom. To vam puni vene adrenalinom. Ne prenagljujte sa strastima.
Zdravlje
Manji problemi sa nesanicom.

BLIZANCI

Posao
Izuzetno ste aktivni i u pokretu cele nedelje. Zato su vam potrebni mali dnevni odmori.Veliki poslovni izazovi su pred vama. Neke rutine morate ponavljati. Mogući problemi sa papirima i administracijom. Krajem nedelje uspevate da poslovne zadatek privedete kraju.
Ljubav
Na ljubavnom polju nestabilno kao i do sada. Svako vuče kormilo na svoju stranu. Pa upravo zbog toga što se osećate zapostavljeno možete se okrenuti društvenom kontaktu i flertu. Međutim ništa značajno se ne doggađa ni sa osobama koje vam se dopadaju.
Zdravlje
Manji problemi sa nesanicom.

RAK

Posao
Nema potrebe da kasnite sa obavezama jer ste u dobro organizovanom sistemuPokrenite svoje unutrašnje resurse. Poređajte prioritete da bi bili efikasniji u svojim poslovnim aktivnostima. Obratite pažnju na saradnike da vam ne promakne nešto za šta su oni zaduženi.
Ljubav
Ove sedmice preokupirani ste poslom. Manje ste orijentisani ka ljubavnom polju. Ipak, cele sedmice ste osetljiviji i ranjiviji na reči koje vam se upućuju. Čuvajte se teških reči i komunikacije.
Zdravlje
Razmislite o zdravijem načinu života.

LAV

Posao
Dani pred vama su puni nepredvidivih okolnosti. Koliko god da zarađujete trenutno niste zadovoljni svojim finansijama. Ne brinite, Mars je ušao u znak Ovna i donosi vam svežu dinamiku na poslu. Imaćete puno posla a samim tim i bolje prihode. Krajem sedmice očekujte novac.
Ljubav
Omogućili ste sebi dobro organizovanu sedmicu. Partner je potpuno uz vas i vaše planove. Zato je ovo nedelja u kojoj možete očekivati dobru razmenu energije. Za one Lavove koji su u braku prolazna napetost i kriza.
Zdravlje
Proverite krvni pritisak.

DEVICA

Posao
Ove sedmice imate pune ruke posla. Zato možete imati dodatna zaduženja. Do kraja nedelje možete doneti jednu važnu odluku. Osećate jak poslovni pritisak ali imate dovoljno energije da do kraja nedelje dosta posla privedete nameni i kraju. Bićete zadovoljni.
Ljubav
Mars je ušao u znak Ovna i može vam doneti napetost na ljubavnom polju. Pokušajte da ne reagujete emotivno na pritisak partnera.Pokušajte iskrenom komunikacijom da prevaziđete nesporazume. Krajem nedelje imate smirenje situacije na ljubavnom polju. Slobodne Device mogu upoznati jednu Vaga koja dolazi sa dalekog puta.
Zdravlje
Povedite računa o redovnoj ishrani.

VAGA

Posao
Ove sedmice možete privući nove poslovne partnere. Čekaju vas sastanci i dogovori koji ne ostavljaju vremena za mnogo razmišljanja. Pokušajte da vas brzina događaja ne dovede u stanje napetosti. U ovom periodu potrebno vam je više energije jer možete imati više obaveza. Odredite povremene pauze.
Ljubav
Ovo je nedelja u kojoj možete očekivati talas raznolikih događaja na ljubavnom polju. Napetost nervoza i gruba komunikacija mogu biti elementi vašeg nezadovoljstva u partnerskim odnosima. Posvetite se sebi da ne bi ušli u sukob sa emotivnim partnerom.
Zdravlje
Budite u skladu sa svojim potrebama.

ŠKORPIJA

Posao
Veoma dinamična nedelja pred vama. Imaćete puno obaveza i posla. Obzirom na poslovni pritisak možete doći u sukob sa poslovnim saradnicima.Pokušajte da se bolje ili drugačije organizujete. Menjajte raspored obaveza ako je potrebno. Nemojte biti striktni u stavovima.
Ljubav
U ovom periodu imate naglašene emocije koje vas teraju da otvrite dušu partneru. Imate dileme koje treba zajednički da razrešite.Krajem nedelje možete upoznati zanimljivu osobu preko posla ili poslovnih prijatelja.
Zdravlje
Dobro se osećate.

STRELAC

Posao
Vrela nedelja pred vama. Poslovno imate dobre predispozicije da svaku kreativnu ideju pretvorite u stvarnost. Pred vama su nove prilike i nove mogućnosti. Potrebno je da ne donosite brze odluke. Vodite računa kako trošite nova da ne dođete u situaciju nervoze zbog finansija.
Ljubav
Polje ljubavi je naglašeno jer je Mars pokrenuo vašu emotivnu energiju. Imate veliku mogućnost da drugarski i rasterećeno uživate u periodu pred vama. Mogući su susreti sa osobama iz bliske prošlosti. Međutim vi se ne vraćate u prošlost već baš nasuprot idete napred. Zato vas očekuju zanimljivi susreti koji mogu da probude vašu pažnju.
Zdravlje
Manji problemi sa varenjem.

JARAC

Mars u Ovnu menja vaš poslovni dinamizam. Možete očekivati blaži prosperitet na poslovnom polju. Poslovni saradnici imaju problem kada su vaši stavovi u pitanju. Zato su mogući nesporazumi oko izvršavanja pojedinih zadataka.
Ljubav
Spremni ste za male promene u vašem domu i u partnerskim odnosima. Tokom nedelje možete ulepšati svoj dom zajedno sa partnerom. Dopustite da i vaša bolja polovina iskaže svoju kreativnost. Blagi nesporazumi se brzo rešavaju. Tako da krajem sedmice možete uživati u udobnom kutku koji ste zajednički napravili.
Zdravlje
Budite u balansu sami sa sobom.

VODOLIJA

Posao
Mars je ušao u znak Ovna i donosi vam efikasan pokret na poslovnom polju. Zato iskoristite ovu jaku energiju i budite kreativni i organizovani. Mnogo lakše možete da se organizujete a i da se potrudite o prioritetima. Jako kvalitetna nedelja pred vama u kojoj sa lakoćom obavljate poslovne zadatke.
Ljubav
Ovo je samo početak intezivnog ljubavnog period koji je pred vama. Instiktivno osećate da se stvari na ljubavnom planu zagrevaju jako brzo.Pokrenite se i vi sa svežom energijom koju vam daruje Mars u Ovnu. Pokažite svoj vodolijanski duh i pokrenite inicijativu u partnerskom odnosu. Vi ste već u budućnosti, potrebno je da i partnera povučete za ruku.
Zdravlje
Čuvajte grlo od hladnih napitaka.

RIBE

Posao
Topla sedmica ispred vas donosi vam više pokreta i inicijative. Imaćete više posla i prilika za zaradu. Povoljan je period da iskorisitite sve poslovne ponude pred vama. Izbegavajte zaduživanje i poslušajte savete bliskih osoba.
Ljubav
Veoma intezivne strasti i napeta nedelje kada je ljubavno polje u pitanju. Red ljubomore, red strasti i red nerazumevanja smenjivaće se kao talasi osećanja. Potrebno je da se opustite i pokušate da izbalansirate svoje raspoloženje. Kao i da negujete bliskost sa emotivnim partnerom. Uvedite novine u vaš emotivni odnos.
Zdravlje
Čuvajte imunitet.

Piše astrolog Vesna Trajković



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar