“Plašim ga se”! Darija (14) i Ivan (10) napravili dete, devojčica pred porođaj prvi put PRIZNALA SVE!

Deca se zaigrala u njenoj sobi, sada je priča dobila potpuno novi nastavak

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Instagram/uverdig_ivv

Darija Sudnišnikova (14), devojčica iz Rusije o kojoj ove godine ceo svet priča, sve je bliža porođaju nakon što je objavila da je dete napravila sa desetogodišnjim dečakom po imenu Ivan.

Iako je u prvi mah ruskim medijima ispričala da ju je silovao “pijani, debeli Rus”, te da zbog njega ne sme na ulicu, devojčici iz Želenogorska osladila se popularnost po društvenim mrežama.

 

View this post on Instagram

 

А вы любите лимоны? ?

A post shared by Дарья Суднишникова. Мама в 14 (@uverdig_ivv) on

Shvatila je da bi bilo dobro vratiti prvobitnu priču da su se ona i Ivan “igrali doktora” zaključavši se u sobu”. Potom je ispričala da su imali intimni odnos nakog kojeg je zatrudnela. Na ovu priču reagovao je veliki broj ruskih doktora tvrdeći da je fiziološki nemoguće da dečak od 10 godina napravi dete, ali oni su se uporno držali nove priče.

Sada, kada se približava dan kada će devojčica poroditi devojčicu, Darija je rešila da prizna sve:

“Plašim se porođaja. Jako ga se plašim. Stalno imam mučninu i povraćam. Ali, još više se plašim tinejdžera koji me je silovao. Da, ja sam silovana. Ivan nije otac deteta iako je tu od početka priče i biće tu i kad se porodim, zbog čega ga svim srcem volim. Zreliji je nego što to njegove godine kažu. Plašim se silovatelja jer nije uhvaćen, a iz mog grada je. Nikad ga pre nisam videla. Izmislila sam priču o meni i Ivanu jer mi je tako bilo lakše da se nosim sa iznenadnom trudnoćom”, kaže Darija kojoj malo ko veruje da je zbog toga ispričala onu čudnu verziju o njoj, Ivanu i zaključanoj sobi.

 

View this post on Instagram

 

????

A post shared by Дарья Суднишникова. Мама в 14 (@uverdig_ivv) on

Prema izveštajima policije i pisanju lista Komsomolskaya Pravda silovatelj koji odgovara opisu koji je Darija dala, već je uhvaćen i sad se samo čeka njen porođaj, kako bi se uradio DNK test.

Darija je u međuvremenu istakla i da je dečak Ivan spreman da preuzme odgovornost i bude otac devojčici koja će se verovatno zvati Karolina. Na društvenim mrežama Ivan redovno ljubi Darijin stomak i piše kako jedva čeka da se ona porodi.

Darija (14) i Ivan (10) se zaključali u sobu i NAPRAVILI DETE: Pred njen porođaj otkrili poslednju tajnu



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Dodji u srbiju mila, ovde ima dusebriznika i krvozedne mase kojom rukovode samo emocije, da tvoju pricu idnosno jednz verziju tvije price iskoriste da jos malo visr poostre ionako nerazumno ostre zakone i kazne.

    Odgovori

Ostavite komentar