Živela za brak, a otkrila da joj muž ima još DVE žene i 13 dece! To je bio samo početak STRAVIČNE tajne

Šest godina divila se njegovoj predanosti porodici i zajedničkom životu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen/This morning

Škotlanđanka Meri Tarner Tomson bila je zaljubljena do ušiju u Amerikanca Vilijema Alena Džordana.

Bio je uvek nasmejan, galantan, slatkorečiv, pun obećanja. Delovalo je da je našla ljubav svog života. Jedino joj je smetalo što je Vilijem stalno odsutan zbog posla.

Dan venčanja bio je zapravo početak horor priče za Meri, Foto: Youtube printscreen/This Morning

Bio je agent CIA večito na tajnom zadatku, ali Meri je imala razumevanja za to. Kako i ne bi kada je doživela venčanje iz snova dobivši narednih godina troje predivne dece. Međutim, sasvim slučajno otkrila je da je zapravo samo mali deo velike bolesne laži seksualnog psihopate.

Nakon što su se uzeli 2000. godine dobili su troje predivne dece, a onda se 2006. dogodio poziv koji ju je šokirao. S druge strane žice bio je ženski glas koji joj je rekao da je i ona “gospođa Džordan”, udata za Vilijema punih 10 godina.

Meri je pokušala da od Vilijema sazna istinu o svemu, ali on je sve negirao. Klupko se ipak narednih nedelja odmotalo i ova žena je uz pomoć druge Vilijamove supruge saznala da su obe upletene u njegovu “paukovu” mrežu i da je tu još jedna žena!

Vilijem Džordan imao je tri supruge, pet verenica i 13 dece!

To je bio samo početak priče o seksualnom psihopati iz SAD – ispostavilo se da je Vilijem Džordan 1997. uhapšen zbog seksualnog napastvovanja devojčica uzrasta od 9 do 13 godina!

Meri je ušla u brak sa lažljivim psihopatom i pedofilom koji joj je podario tri deteta. Nije znala gde udara, nije znala šta prvo da uradi.

Prvo je morala da vrati novac koji je uzeo od nje – kao nepostojeći “agent CIA” ispričao joj je laž da mu neko preti i prati ga te da je ucenjen. Dala mu je 250.000 evra koje više nije videla. Ispostavilo se da je taj novac trošio na druge dve porodice. Sve je zapravo vrteo u krug. Sve tri familije.

“Pobegla sam iz kuće sa decom na ulicu. Nisam znala šta ću od šoka. Prijavila ga je policiji koja je brzo utvrdila široku lepezu kriminalnih dela koje je Vilijem imao u dosijeu.

Bio je seksualni predator, lopov, bigamista, prevarant i kriminalac upleten u trgovinu oružjem. I sve to predstavljajući se kao uzorni otac 13 dece širom sveta.

Meri je krenula da piše memoare koje je objavila u knjigama “Bigamista” i “Psihopata”. Obe su postale bestseleri, ali to joj je bila slaba uteha za srušen san o lepom životu i braku. Vilijem je i dalje u zatvoru i neće dugo napolje.

Monstrum od muža ubio Svetlanu: Tukao je pred decom, slike tela slao drugovima, a onda je pala OSVETA



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar