Monstrum od muža ubio Svetlanu: Tukao je pred decom, slike tela slao drugovima, a onda je pala OSVETA

Lomio svima u porodici ruke i noge, niko ga nije mogao zaustaviti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Svetlana Sergeeva

Svetlana Sergejeva verovala je da je u julu 2018. našla muškarca svojih snova. Umesto toga, posle nešto više od godinu dana, ona je ubijena, dok je muž nedavno konačno osuđen u Čeljabinsk oblasti.

Tek što je došao u zatvor, nekoliko zatvorenika ga je ranilo i prebilo. Čuli su za priču. Ispostaviće se po svojoj prilici da će Dmitriju boravak u zatvoru biti zaista najveća kazna.

Svetlana se Zlatoustu udala za Dmitrija u nadi da će joj doći bolji period života, budući da je pre njega imala sve propale veze, uključujući i neuspešan brak.

Međutim, dogodio se najgori mogući scenario. Dmitri je jesenas došao uveče kući i napao je Svetlanu i njeno dete iz prvog braka. Nakon što ju je pretukao do te mere da nije bila prepoznatljiva, samo je pala na pod sobe.

Nije davala znake života. Dete je takođe bilo povređeno, Dmitri je njenom sinu polomio ruku. Što je najgore i desetomesečnu bebu iz druge sobe uhvatio je za ruke i tresao u vazduhu sve dok mu nije krenula krv iz nosa.

Shvatio je da je ubio Svetlanu. Koliko je bio srećan zbog ubistva, dovoljno govori i podatak da je nekim prijateljima poslao sliku njenog tela na podu, pišući da je k….a izgleda mrtva. Kada je policija stigla, ustanovljeno je da je Svetlani smrskana lobanja, kao i da joj je polomljen vrat. Dmitri je uhapšen, dok su deca odvedena u bolnicu, a kasnije su bila pod nadzorom Centra za socijalni rad.

Na suđenju početkom godine, Dmitri se vadio da nije imao nameru da ubije suprugu, već samo da je “prevaspita” jer mu je išla na živce pridikujući mu za sve u životu.

Svetlana i Dmitri nekoliko meseci pre kobne večeri, Foto: Facebook/Svetlana Sergeeva

Olakšavajuća okolnost bila mu je što su doktori ustanovili da je Svetlana u trenutku smrti doživela i srčani udar. Međutim, na kraju suđenja ustanovljeno je, logično, da je srčani udar bio posledica šoka i prebijanja pa je Dmitri osuđen za ubistvo, prenosi Ananova news.

Po dolasku u zatvor, Dmitrija je sačekala “dobrodošlica” – u prvih nedelju dana pretučen je i ranjen nožem. Čisto da se zna šta ga čeka.

Svetlana nije imala rođake a ni nekog u zatvoru ko bi je osvetio, ali očito da ima ljudi unutra koji ne vole siledžije, zbog čega se Dmitriju ne piše dobro.

Rodila Anastasiju i počela da kolje: Ovoj ženi porođaj je pomutio um – ubijala SAMO DEVOJKE, pila im krv!



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar