Smrt zbog vrućine: Porodica ga isključila sa respiratora da bi uključila klima uređaj

Fatalna zamena kablova

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay

Muškarac star 40 godina preminuo je u državnoj bolnici u Indiji, nakon što su članovi njegove porodice navodno isključili respirator iz struje kako bi uključili klima uređaj.

Ovaj muškarac primljen je u bolnicu nekoliko dana ranije nakon što su lekari posumnjali da ima koronavirus, a zbog otežanog disanja smešten je na specijalno izolovano odeljenje za pacijente obolele od Covid-19.

Čovek je bio u toliko teškom stanju da ga doktori nisu ni testirali na koronu, već su ga odmah stavili na respirator i započeli terapiju.

U ponedeljak ujutru bolesnog Indijca u bolnici je posetila porodica koja nije bila zadovoljna uslovima u kojima boravi. Kako je centralni rashladni sistem u bolnici bio isključen da bi se sprečilo širenje virusa, u sobi u kojoj je ovaj muškarac ležao bilo je više od 40 stepeni Celzijusa.

Zbog toga je jedan od članova porodice doneo portabl klima-uređaj, te su da bi ga priključili, isključili respirator. Muškarac je preminuo, a naknadnim testiranjem utvrđeno je da pacijent uopšte nije ni imao koronavirus, već težak oblik hronične opstruktivne bolesti pluća.

Pijavica se uvukla muškarcu kroz polni organ u telo, a onda je nastao pakao (VIDEO)



Izvor: B92, CDM

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar