Pre nego što je uhapšena, Romana Panić je imala samo jednu NEOSTVARENU ŽELJU, retko je pričala o njoj!

Pevačica je maštala o deci, pa je razmišljala i o veštačkoj oplodnji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-Stock/S. Kostić

Romana Panić (45), koja je već drugi dan u centru pažnje medija zbog krađe u Australiji, trenutno se nalazi u centralnom zatvoru u Brizbejnu.

Naime, ona i njen emotivni partner Filip Mrkajić (40), koji je inače agent za nekretnine, otputovali su u Australiju turistički, a kako su zapali u finansijske probleme, počeli su da kradu da bi preživeli. Oni su to radili pomoću posebnog sistema kojim su snimali kako ljudi koriste bankomate, a zatim kopirali njihove podatke i bankovne kartice.

Foto: E-Stock/milos rafailovic

Kako prenose australijski mediji, njih dvoje su tokom marta i aprila postavili uređaje i kamere za snimanje na tri bankomata u Brizbejnu. Pol Smit, sudija Okružnog suda, izjavio je da su Romana P. i Filip M. na taj način prikupili bankovne podatke od 35 osoba. Nakon hapšenja, oboje su priznali krivicu. Filip po 18 tačaka optužnice, a Romana po 16. Pevačica je dobila godinu dana zatvorske kazne, dok je njen partner dobio 14 meseci.

Ono što je javnost pre njenih prekršaja zanimalo jeste zbog čega se još nije ostvarila kao majka, pa je Romana svojevremeno pričala o svojoj neostvarenoj želji i o tome da pomišlja da ode na veštačku oplodnju.

Foto: E-Stock/strahinja kostic

“Nalazim se u životnom periodu kada sam videla i proživela mnoge stvari, i imala nekoga, pa zatim ponovo bila sama, pa mi je sada roditeljstvo neostvarena želja. Mislim da je to izuzetno važan deo života svake žene i inače svake osobe. Mislim da roditeljstvo od svih nas pravi bolje ljude. U to sam razmišljala da uđem sama, putem veštačke oplodnje, ali kada sam shvatila koliko je teško da se žena sama suoči sa takvim izazovom nisam želela da srljam. Ipak sam ja rođena iz ljubavi i u takvom okruženju odrasla, pa bih isto sutra volela za sopstveno dete”, ispričala je pevačica pre dve godine u jednom intervjuu.

V. T.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar