11 najboljih poza u seksu za njeno zadovoljstvo

Htele to da priznaju ili ne, svesni smo toga da žene podjednako uživaju u seksu kao i muškarci. 

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Par na plaži, Foto:Pexels/Adam Kontor

Isprobavanje nove poze u seksu je verovatno najbolja stvar koju možete da učinite za svoj seksualni život. Onda kada se odlučite da začinite stvari ispod pokrivača postaje zaista zanimljivo. Tada produbljujete intimnost koju imate sa partnerom, imate nova iskustva i otvarate se za nešto sasvim novo.

Sasvim je u redu da znate koje vam se seks poze najviše sviđaju i sa kojima provereno dolazite do vrhunca. Međutim, svaka nova poza sa sobom donosi i novo uzbuđenje i posebno uživanje.

Ono što većinu parova sprečava da se oproba u novoj pozi jeste neprijatnost i strah da će vam biti potrebne posebne gimnastičke veštine da stanete u pozu. Ti strahovi su opravdani, naročito kada gledate poze iz Kama Sutre. Naravno, postoje poze koje ženama više prijaju i odgovaraju, a postoje i one koje ih brže dovode do orgazma.

Žene uglavnom žele da ugode svom muškarcu i da izvedu neke poze koje nisu bas lake ili “udobne”, ali takođe traže da im se za uzvrat da ono u čemu one uživaju i gde se osećaju prijatno. Muškarci, sa druge strane, žele da zadovolje svoju partnerku i pomognu joj da lakše dođu do orgazma i iz tog razloga su spremni na eksperimentisanje.

Ovo su pet poza koje su žene izglasale kao one koje im najviše odgovaraju i koje ih najbrže dovode do orgazma.

1. Klasične poze u seksu – kaubojka i obrnuta kaubojka

Ove dve najbolje poze u seksu uzbuđuju i žene podjednako kao i muškarce. Ponekad žene vole da dominiraju u toku seksa, a u ovoj pozi pored dominacije, mogu da kontrolišu i brzinu i dubinu penetracije. U ovoj pozi mogu da se pomeraju napred-nazad i tako stimulišu svoju G-tačku radi velikog orgazma. Takođe možete pokušati i obrnutu pozu tj. kada je žena idalje od gore, ali je okrenuta muškarcu leđima.

Poze u seksu
Foto/Pixabay.com

2. Vrela stojeća poza

Ponekad žene žele da izađu iz kreveta i ležećih poza i da se igraju u stojećem položaju. Stojeći položaj, zapravo, predstavlja skup raznih poza. Jedna je da oboje stojite i da žena podigne jednu nogu ili da se okrene leđima ka muškarcu. A u stojeće poze spadaju i gde je i žena u sedećem, a muškarac u stojećem položaju.

U ovom stilu, ona sedi na nekoj ravnoj površini, a on prodire u nju od napred, što je dublje moguće. Isprobajte ovu pozu u kuhinji na površini radnog stola ili u kupatilu na mašini za veš. Gde god da se odlučite, sigurni smo da ćete oboje uživati.

3. Kašika poza u seksu

Ovo je jedna od omiljenih poza u seksu za žene. Pre svega zato što tu za njih nima mnogo posla. Dovoljno je da se okrenu na stranu i podignu nogu. Još jedan razlog što im se dopada jeste taj što su one ovde submisivne. Muškarac ima potpunu kontrolu. On rukama može dodirivati njene grudi ili stimulisati klitoris.

To je razlog zašto je ovo jedna od najboljih poza, ženama garantuje udobnost, osećaj sigurnosti i orgazam. Ono što povećava seksualnu stimulaciju jeste taj kontakt koža uz kožu.

Kašika poza je pored svoje lagodnosti i sinonim za intimnost, jer kašika je i poza za spavanje. Jedan partner je “velika kašika”, a drugi “mala”. Što znači jedan parter zagrli drugog i štiti malu kašiku. Iako je poza veoma opuštajuća i prijatna, definitivno nije za spavanje celu noć.

Foto/Pixabay/Victoria_Borodinova

4. Poze u seksu u kojima žene najviše uživaju – misionarska poza

Bez sumnje, muškarac na ženi je najčešća poza kod većine parova. Neretko se smatra najdosadnijom, ali to je predrasuda. Ako vam je misionarska poza dosadna onda nešto ne radite kako treba.

Seks uglavnom počinje ovom pozom, a verovali ili ne žene je idalje vole. U ovoj pozi žene su intimne sa partnerom, jer pored poljubaca mogu i da imaju direktan kontakt očima, a to je definitivno jedan od afrodizijaka za njih. Tokom ove poze u seksu otvara se i mogućnost dodirivanja klitorisa koji mnogim ženama olakšava dostizanje vrhunca.

5. Gležnjevi na njegovim ramenima

Misionarska poza je sa ovim vrućim dodatkom postala još zanimljivija. Sve što je potrebno jeste da žena savije noge u kolenima i prebace na njegova ramena. Time je muškarac u mogućnosti da još dublje prodre i pruži ogromno zadovoljstvo.

Ako još više savijete noge i stavite ih iznad glave, time ćete još dublje ući u ovu pozu. Sa ovom pozom u seksu imate mogućnost da samostalno stimulišete svoj klitoris vibratorom ili prstima.

 

Poze u seksu
Foto/Freepik.com/Racool_studio

6. Bezobrazna i strastvena doggy poza

Ovo je najpoznatija poza “od pozadi”. I žene je definitivno obožavaju. Ovo je jedna od najboljih poza za žene, a takođe vrlo uzbudljiva za muškarce. Pogled na njenu pozadinu će ga izludeti, ali zarad ženskog zadovoljstva ovu pozu ipak treba da izvode uz dosta intime i zadovoljstva.

Dogi poza je jedna od omiljenih i muškarcima i ženama jer omogućava duboku penetraciju i veoma dobar pristup G tački. I ova poza od pozadi ima puno verijacija, a sve zavisi od ugla pod kojim žena kleči. Može stojati ravno, pod uglom od devedeset stepeni, ili spustiti leđa niže, tako da joj glava bude na jastuku, što ovu pozu čini još udobnijom.

Takođe, i dogi vam omogućava dodatno zadovoljstvo didirivanjem klitorisa, bilo da to činite vi ili vaš partner.

7. Pereca poza

Što se tiče ove poze u seksu, sam naziv govori da podrazumeva uvijanje. Izvodi se na sledeći način: žena se okrene na kuk i podigne nogu na koju se ne oslanja. A muškarac se nalazi u klečećem položaju i sa strane prlilazi ženi, tako da je njena noga, oslonjene na njegovu butinu.

Ova seks poza se smatra unapređenim dogijem, jer uz duboku penetraciju ste u mogućnosti da gledate partnera u oči, da ga dodirujete i na taj način razmenjujete nežnosti. Takođe, ovo spada u još jednu od poza gde vam partner može stimulisati klitoris.

Ovo stalno ponavljamo, jer je dodirivanje klitorisa kod mnogih žena jedini način da dostignu vrhunac. Samostalno dostignuće vaginalnog orgazma je kod najvećeg broja žena praktično nemoguće.

 

Foto/Pixabay.com

8. Seks poze ležeći od pozadi

Postoje i varijacije ove seks poze, ali moramo najpre da naglasimo kako su ležeće poze od pozadi mnogima omiljen izbor jer celim telom dodirujete partnera, pa je samim tim osećaj intimnosti i veći.

Preporučujemo žena ispod sebe stavi jedan jastuk čime će ova poza postati znatno udobnija, a pored toga imaćete i mnogo bolji osećaj, jer ćete biti pod dobrim uglom.

Ova vrela poza obično počinje tako što žena ima raširene noge, ali za bolji užitak u toku seksa vam preporučujemo da prekrstite noge u kolenima i tako ga “zaključate”. Tim potezom će muškarac još dublje prodreti, čime će užitak za oboje biti mnogo bolji.

Sa ovom pozom se možete igrati na mnogo načina. Ležeća poza od pozadi se može praktikovati i sa strane, tako što će jedna noga ženi visiti sa kreveta, čime će penetracija biti pod posebnim uglom.

9. Poze u seksu koje žene vole – stolica

Poza u seksu stolica ima barem dve varijacije. Za uživanje u ovoj pozi neophodno je da muškarac sedne na stolicu, ili na krevet. On ovde, zapravo, predstavlja stolicu za ženu, jer žena sedne preko njega okrenuta leđima. Ovde je žena dominantna i određuje ritam penetracije i dubinuu odnosa, a muškarac ima slobodne ruke da ženi dodiruje grudi ili klitoris.

Stolicu možete dodatno začiniti tako što će žena podići noge na krevet. Ovo je praktično obrnuta kaubojka, samo što muškarac ne leži, već sedi. Ali primetićete koliko je ova poza je zapravo dublja od obrnute kaubojke zbog ugla penetracije.

poze u seksu
Foto: freepik/Racool_studio

10. Sedeća kolica

Što se tiče ove poze u seksu, pripada pozama gde muškarac sedi, ali se položaj žene sasvim razlikuje. Dakle, opet je potrebno da muškarac samo sedne, a žena mu najpre sedne u krilo, spušta se rukama ka podu, i kad ga dotakne izvuče noge i njima obgrli muškarca.

Ovo je defintivno jedna od najzanimljivijih poza, koja će vam pored velikog zadovoljstva dati i dobar trening ruku. Garantujemo vam da će biti nezaboravna iz više razloga.

Najpre, sjuriće vam se krv u glavu, proradiće vam adrenalin, čime ćete više osećati svaki pokret. Ugao penetracije, je, takođe, prilično neobičan, čime je senzacija još veća.

11. Lotosov cvet

Najlakši način da objasnimo ovu pozu jeste da kažemo da podrazumeva da i muškarac i žena stanu u turski sed, a da žena sedi na muškarcu, gde su nogama obgrlili jedno drugo. Poze u seksu koje podrazumevaju ovakvu bliskost mežu partnerima smatraju se najromantičnijim.

Dakle, u lotosovom cvetu vas dvoje ste veoma blizu jedno drugom, okrenuti jedan ka drugom i imate kontakt očima, a ruke su vam slobodne. To je odlično za međusobno maženje i ostvarivanje još veće psihičke i mentalne bliskosti.



Izvor: Objektiv.rs, wannabemagazin.com

Komentari (1)

Ostavite komentar