Uskoro film od Lejdi Di: Sve je iznenadio izbor glavne glumice (FOTO)

Snimanje bi trebalo da počne sledeće godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Režiser Pablo Laran će režirati film “Spencer” o princezi Dajani, međutim, odabir glavne glumice je sve iznenadio.

Naime, Lejdi Di će igrati Kristin Stjuart, koja je popularnost stekla igrajući Belu u “Sumrak sagi”, a zatim je pokazala svoje glumačko umeće u mnogim nezavisnim filmovima.

Foto/Printscreen/Youtube

Novi film će nositi naziv “Spencer”, i pozabaviće se kritičnim vikendom u životu Lejdi Di, kada je ona odlučila da se razvede od princa Čarlsa. Radnja filma će biti smeštena u samo tri dana, njega poslednja tri dana u palati Vinsdor. Scenario je napisao pisac serije “Peakey Blinders”,a snimanje bi trebalo da počne početkom 2021. godine.

“Obično u pričama princ pronađe princezu i oni se venčaju i žive u pravoj maloj bajci, srećni do kraja života. Međutim, kada neko odluči da se bori za sebe i da ispuni svoje snove, e to je prava bajka – a to je Lejdi Di odlučila. Uvek me je ta odluka fascinirala, mora da je bilo jako teško doneti je i to će se nalaziti u srcu našeg filma”, rekao je Laran i dodao:

“Kristin je jedna od najtalentovanijih glumica današnjice, mislim da ona može da prenese tu misteriju koja je okruživala princezu od Velsa, ali i njenu snagu. Prelepo je videti kako je ona pristupila ovom liku.”



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar