“Krvavu sam je iznela, ležala mi je na krilu”: Majka IZBODENE TRUDNICE o detaljima užasa u Aleksandrovcu

Dragana V. zadobila je pet ubodnih rana u predelu prednjeg i zadnjeg dela grudnog koša

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Facebook

“Ne znam šta sam uradio, ja idem u zatvor”, bilo je prvo što je rekao Damir I. (18) koji je osumnjičen da u subotu popodne pet puta izbo vanbračnu suprugu Draganu V. (29), koja je u četvrtom mesecu trudnoće zbrinuta u Opštoj bolnici u Kruševcu.

Kakva se krvava drama događala u skromnoj baraci na deponiji Sinjevac, dva kilometra od Aleksandrovca, niko od najbližih nije mogao ni da pretpostavi, iako su bili nedaleko od nje. Par je bio sam u baraci.

“Čuo sam vrištanje i vuknuo ženi, šta rade ta deca, ona je utrčala i sledeće što smo videli je da su zajedno izašle. Žao mi je što se sve to dogodilo, ali moj sin nije bio svestan šta je uradio. Nešto ga je pre toga žestila, pio je i lekove. Onda mu je u oči rekla da dete nije njegovo, i desilo se šta se desilo. Taj mali nož je odnela policija”, kaže za Novosti Nezir I., otac osumnjičenog Damira, koji je, inače i Draganin očuh, jer sa njenom majkom Đevrijom Lj. živi u zajednici 13 godina.

Nezir kaže da je njegov sin oduvek bio miran i vredan. Kako navodi, nikada nije skitao, pio, nije bio agresivan, slušao ga je još kao dečak i bio mu je desna ruka u sakupljanju plastičnih flaša. Porodica živi od sakupljanja sekundarnih sirovina i u lošim uslovima žive već skoro 15 godina.

Majka povređene trudnice Đevrija priča kako još nije videla ćerku u bolnici i da se nada da će uskoro moći.

“Krvavu sam je iznela iz kuće, pomogli su mi da je stavimo u auto i odvezemo do Doma zdravlja, sama ne bih mogla. Ležala mi je na krilu, bilo mi je teško”, tiho govori Đevrija, Draganina majka.

Dragana ima decu iz prethodne zajednice, a sa Damirom je trebalo da čeka prvu prinovu.

Damir I., Foto/Facebook

“Zajedno su bili možda dve godine, nisu imali ovakvih problema ranije, mada se dešavalo da se posvađaju. Ona je počela tu da dolazi, da viđa svoju majku, gledao sam je kao svoje dete. Maltene je stalno bila zajedno sa mojim sinom, zaljubili su se. Ne znam šta će posle svega biti. Važno je da oboje budu dobro. Ići ćemo uskoro da ih vidimo oboje”, kaže Damirov otac.

Lisice mu stavili ispred Hitne

Porodica tvrdi da je osumnjičeni Damir I., kada je donekle sagledao šta se dogodilo, probao da pomogne svojoj supruzi. Kako navode, s njom je i išao do Doma zdravlja u Aleksandrovcu, stric ih je prebacio kolima u kojima je bila i Draganina majka Đevrija.

“Nije hteo da pobegne nijednog trenutka, policija mu je stavila lisice ispred Hitne, nije se bunio i rekao je šta je uradio”, kaže Damirova porodica.

Istraga u Kruševcu

Dragana V. zadobila je pet ubodnih rana u predelu prednjeg i zadnjeg dela grudnog koša, ali je van životne opasnosti. Oporavlja se u kruševačkoj bolnici. Krivično delo okvalifikovano je u ovoj fazi kao teško ubistvo u pokušaju. Slučaj istražuje Više javno tužilaštvo u Kruševcu.



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar