Bivša žena Ace Lukasa zavrtela mozak turskoj megazvezdi (FOTO)

Pop zvezda Oznak Sen navodno je osvojio srce Sonje Vuksanović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ScreenShot Instagram

Sonja Vuksanović, bivša supruga Ace Lukasa, navodno je u vezi sa turskom megazvezdom Ozkanom Senom, koji je u gradu na Bosforu poznat kao Mister Džad.

Pop zvezda iz Turske, koju na društvenoj mreži Instagram prati 1,8 miliona ljudi, navodno je osvojila srce Lukasove bivše, piše Kurir.

“Ozkan je milioner, jako je popularan u Turskoj i ima veliku kompaniju koja posluje po celoj Evropi, pa i u Diseldorfu, gde su se Sonja i on upoznali. Spojio ih je pre tri meseca zajednički prijatelj u Diseldorfu i Ozkan je na prvi pogled odlepio za njom. Rekao je prijatelju da se neće smiriti dok je ne osvoji”, govori dobro obavešten izvor i dodaje:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Şu iki insanı asla unutmayın. İhtiyaç anında yanınızda olanı, zor zamanda yalnız bırakanı. Iyi geceler.. .. #mrjade photo by @bs.photographia

Објава коју дели Özkaan Şen (@mrjade) дана

“U Diseldorfu su proveli tri dana, a onda se Sonja vratila u Beograd. Međutim, svakodnevno su održavali kontakt i on ju je uveravao da ima ozbiljne namere sa njom, ali mu ona nije verovala sve do trenutka kada joj je saopštio da zbog nje dolazi u Beograd i da je spreman da osvoji i srpsko tržište kako bi bio pored nje.

Da Mister Džad ima ozbiljne namere, govori i činjenica da je angažovao najbolje saradnike najvećih domaćih zvezda da mu organizuju snimanje spota i fotografisanje u prestonici, te da je rešen da stane na crtu sa Lukasom. Mediji u Turskoj uveliko pišu o njegovom dolasku u Srbiju, ali još uvek nisu otkrili pravi razlog njegovog dolaska. Međutim, ljubav turske zvezde i Lukasove bivše vidljiva je i na društvenoj mreži Instagram, gde Ozkan i Sonja jedno drugom uredno lajkuju fotografije, a među malim brojem ljudi koje on prati nalazi se ona, koja je jedina poreklom iz Srbije.

Bivša supruga Ace Lukasa nije želela da komentariše odnos sa turskom zvezdom. Sonja je jedina žena iz Srbije koju on prati i zbog koje je navodno najavio dolazak u Beograd.

– Jedna, ali vredna, kratko je prokomentarisala Sonja Vuksanović.



Izvor: Kurir stars

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar