Dobrodošli na groblje NAJSKUPLJIH automobila: Vrede milione, a trunu u pustinji (VIDEO)

Najveći broj vozila učestvovao je u teškom udesu, zbog čega su otpisani bez mogućnosti popravke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Youtube / Supercar Blondie

Svetski poznata jutjuberka i influenserka automobilskog sveta Aleks Hirši, poznatija kao Supercar Blondie, obišla je jedno od najvećih grobalja (najskupljih) automobila na svetu.

Sigurno ste ranije slušali priče o brojnim napuštenim automobilima u Dubaiju, a ovo je upravo mesto na kome oni završavaju, kada budu pronađeni.

Najveći broj vozila učestvovao je u teškom udesu, zbog čega su otpisani bez mogućnosti popravke. Takvih ovde ima na hiljade, ali ima i onih manje oštećenih i koji bi u rukama dobrog majstora mogli ponovo da “stanu na točkove”.

Automobili iz snova

Četvorotočkaši koji se ovde mogu pronaći predstavljaju vrh ponude “automobila snova”, bez obzira na stanje u kome se nalaze. A, u nekima od njih se nađe i još ponešto…

Tu su luksuzni terenci Bentley Bentayga, Porsche Cayenne i veliki broj Mercedesa G-klase, dok deo sportske ponude čine Jaguar F-Type, Mercedes-AMG G63 i AMG GT, kao i brojni grand turismo i luksuzni automobili, čiji su “najistaknutiji” predstavnici Lamborghini Huracan, Ferrari 612 Scaglietti, Rolls-Royce Wraith…

Kupovina na aukciji

Veći deo onih automobila koji se mogu ponovo dovesti u vozno stanje, pre ili kasnije nađe svog novog vlasnika nakon prodaje na aukciji.

Šta više, ukoliko kupca posluži sreća do automobila svojih snova može doći za “male pare”, pa se tako npr. u slučaju da nema dovoljno zainteresovanih jedan Ferrari California može pazariti sa svega 40.000 dolara.



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar