Nakon skandala i optužbi za NASILJE, bivšem partneru Slađane Milošević zakazano suđenje

Priča dobija epilog

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Nedavno je u javnosti nastao pravi skandal kada je, kako su preneli domaći mediji, partner pevačice Slađane Milošević fizički nasrnuo na nju.

Iako je izvesni Igor S. tada negirao na saslušanju pred Trećim osnovnim tužilaštvom u Beogradu da je izvršio nasilje nad Miloševićevom on je priveden, pod krivičnim delom nasilje u porodici. Njega je za nasilje prijavila pevačica nakon što je tokom noći 26/27. marta, nakon što je, kako je tada saopšteno iz tužilaštva, među njima najpre došlo do verbalne rasprave, a potom i do fizičkog nasilja.

Sada je, kako Tanjug navodi, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo sudu optužni predlog protiv Igora S. (45) zbog sumnje da je krajem marta bio nasilan prema partnerki pevačici Slađani Milošević.

Pevačica SLAĐANA MILOŠEVIĆ se oglasila pa otkrila pravu istinu o privođenju! (FOTO)

“Optužnim predlogom okrivljenom se na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici”, rekla je portparol tužilaštva Ivana Milekić.

“Njemu je početak suđenja pred Trećim osnovnim sudom u Beogradu zakazan za 19. jun”, rekao je portparol suda Vladimir Selaković.

Da podsetimo, pevačici je tom prilikom lekarska pomoć ukazana u Urgentnom centru i konstatovane su joj lake telesne povrede.Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar