Pevačica SLAĐANA MILOŠEVIĆ se oglasila pa otkrila pravu istinu o privođenju! (FOTO)

Priložila i dokument kao dokaz

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Instagram

U medijima je juče odjeknula vest da je pevačica Slađana Milošević privedena nakon što se je u vreme policijskog časa kretala od Beograda do Sremske Mitrovice.

Slađana je navodno krenula da vidi svog bivšeg partnera Igora S. koji to nije želeo te ju je prijavio policiji za kršenje zabrane kretanja.

Nakon ovog i prethodnog skandala, kada je par imao navodni fizički obračun, Slađana je odlučila da o svemu javno progovori:

 

 

View this post on Instagram

 

Zagreb, Hrvatska, Hotel Esplanada Photo: Darko Bavoljak. Puno hvala na vrhunskim fotografijama.

A post shared by Aleksandra Sladjana Milosevic (@a.sladjanamilosevic) on

“Nema govora ni o kakvom mom hapšenju. Radi se o proveri dozvole kretanja koja mi je izdata od strane lokalne policije na Novom Beogradu. Sremskomitrovačka policija, koja me je zaustavila da proveri da li imam dozvolu kretanja van Beograda – koju posedujem, nije potražila dokaz o dozvoli od beogradske policije i samo iz tog razloga sam dala iskaz o svom kretanju. To pitanje će već danas biti razrešeno. Da li je moj bivši partner, mitrovački policajac Igor S. , svojom inicijativom, učestvovao u ovom događaju, ne znam, s obzirom da nismo u kontaktu. Jedini drugi izvor koji je upoznat sa mojim kratkom izjavom je, za nasilje optuženi, policajac Igor S.”, rekla je pa dodala:

PRIVEDENA pevačica SLAĐANA Milošević! (FOTO)

“Sto se tiče policajca Igor S., mog nekadašnjeg partnera, nije bilo nikakvih naših susreta u Sremskoj Mitrovici, pa samim tim ni uznemiravanja. Nije mi dostavljen nikakav dokument u kome je Igoru S. zabranjen prilazak meni, što, i ako je takva istina, smatram propustom suda. Moje kretanje nije ničim uslovljeno, s obzirom da sam slobodni, uzorni, nekažnjavani građanin, bez dosijea, te nema ni osnova za medijsku ili bilo čiju tvrdnju o uznemiravanju. Nadam se da ovo nije postalo orvelijansko društvo, u kome se građanima uskraćuju osnovne ljudske slobode. Nije mi dostavljen bilo kakav dopis kojim se objašnjava puštanje Igora S. iz pritvora, niti razlozi i uslovi pod kojima se to dogodilo. Jedini moj susret sa njim, odigraće se u sudnici, gde ce se sudsko veće odrediti prema činu porodičnog nasilja i drugih prekršaja koje je nadamnom počinio.”, napisala je na svom Fejsbuk profilu i priložila dokument o dozvoli kretanja posle 17 časova.

foto:ScreenShot/Facebook

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar