Radoje i Tamara Zvicer biće PROTERANI iz Ukrajine

Zvicer se nalazi u bolnici u Kijevu od 26. maja kada je teško ranjen u sačakuši

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: DETECTIVE-INFO.COM.UA / SCREENSHOT

Kotoranin Radoje Zvicer (37), koji je u policijskim evidencijama označen kao vođa kavačkog klana, i njegova supruga Tamara Zvicer najverovatnije će biti proterani iz Ukrajine, prenosi Dan.

Prema nezvaničnim informacijama, razlog za to je procena da ugrožavaju nacionalnu bezbednost Ukrajine, kao i nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Takođe, ukoliko ne potražuju, a poseduju pasoš i neke druge zemlje osim Crne Gore, biće deportovani u tu zemlju.

U suprotnom će biti upućeni u Podgoricu direktnim letom čim Radoje Zvicer izađe iz bolnice.

Zvicer se nalazi u bolnici u Kijevu od 26. maja kada je teško ranjen u sačakuši u kvartu u kom živi poslednjih godina. On se u Ukrajini s porodicom skrivao od suparničkog klana i policije.

Zvicera su napadači presreli dok je đogirao kraj zgrade u kojoj živi i na njega su, usred dana i pred brojnim svedocima, ispalili desetak hitaca od kojih je pet pogodilo vođu kavačkog klana.

Zvicer bi najverovatnije bio ubijen da iz zgrade nije istrčala njegova supruga Tamara Zvicer koja je odmah uzvratila vatru na napadače. Zvicerovu su sigurnosne kamere snimile kako puca na napadače koji su potom seli u “smarta” i pobegli s lica mesta.

Nekoliko stotina metara dalje, oni su ostavili oružje u kolima i zapalili ga, što su snimile sigurnosne kamere sa zgrade pored.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar