Posle SKORO tri meseca! “Marakana” dovoljno VELIKA da se napravi fenomenalna atmosfera!

Zvezda je danas saopštila da će za utakmicu protiv Radnika narednog vikenda pustiti u prodaju 24.500 ulaznica

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/FK Crvena zvezda

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je danas da će za utakmicu protiv Radnika narednog vikenda pustiti u prodaju 24.500 ulaznica, u skladu sa preporukom o poštovanju razmaka među navijačima.

“Meč sa Radnikom iz Surdulice biće odigran uz prisustvo publike, ali uvažavajući sve mere i propise, kako bi se sprečilo širenje koronavirusa. U skladu sa odlukom o poštovanju razmaka od jednog mesta između gledalaca, polovina kapaciteta našeg stadiona biće puštena u prodaju, što znači 24.500 karata. Marakana je dovoljno velika da i uz takvo ograničenje može da se napravi fenomenalna atmosfera na tribinama”, navodi se na sajtu Zvezdu.

Kako se dodaje, humanitarna akcija koju je Crvena zvezda pokrenula pre pandemije koronavirusa i koja je bila planirana za meč protiv Napretka da prihod od prodaje ulaznica, koje će i sada koštati 75 dinara za sve tribine, ide Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji, biće sprovedena sada.

“Sve karte koje su kupljene za meč protiv Napretka (ukupno 2.920), važiće i za susret sa Radnikom. Crvena zvezda i ovom prilikom moli publiku da poštuje sve mere i propise Vlade Srbije. Proslava 31. titule, kao i 75. rođendana kluba, biće u poslednjem kolu na meču protiv Proletera, kada se nadamo da će biti dozvoljeno da Marakana bude punija od onog što nas očekuje u meču protiv Radnika”, poručuju iz redova srpskog šampiona.



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar