CECA donela konačnu odluku: On bi odlično glumio ARKANA i dočarao njegov temperament i karakter (FOTO)

Izgleda da Biković ispada iz igre

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock

Ovih dana u medijima se spekulisalo ko bi mogao glumiti Željka Ražnatovića Arkana, pokojnog supruga pevačice Svetlane Cece Ražnatović u mogućem filmskom ostvarenju.

Naš poznati glumac Miloš Biković gostujući kod Ognjena amidžića u “Ami Dži” šou rekao je da bi prihvatio ovu ulogu, a mladi Veljko Ražnatović prokomentarisao je da se baš i ne slaže sa tim.

Ceca je donela konačni sud i rekla da bi njenog tragično nastradalog supruga najbolje odglumio njen blizak prijatelj, glumac Vuk Kostić:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

❤️

Објава коју дели C E C A (@cecaraznatovic) дана

“Vuk je moj prijatelj i mislim da bi on odlično dočarao Željkov temperament i karakter. Kostić je veoma talentovan i sigurno bi mu dobro legla ta uloga. Ne bih se bunila ni da Bred Pit igra mog Željka” kaže Ceca i dodaje:

“Od starijih glumaca verujem da bi se Branislav Lečić dobro snašao u toj ulozi. Leka je poznavao Željka, družili su se, tako da bi mu bilo lako da uđe u lik”,  ispričala je pevačica.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

JAKE SNAGE MUP-@… UBICE MOG OCA ponedeljak 21h NOVA S

Објава коју дели vuk kostic (@vukkosticbadza) дана

Folk zvezda konačno je “aminovala” davno najavljeni film o Arkanu, jer je sve do nedavno izričito bila protiv toga da bilo ko glumi njenog muža na velikom platnu:

“Neumesno je snimati film o osobama koje nisu među živima. Mrtva usta ne govore. Ne očekujem da lik i delo mog supruga prikažu u pozitivnom svetlu i zato ne podržavam to”,  govorila je Ražnatovićeva.

Pred sam Bogdanin porođaj Ražnatovići promenili bitnu odluku! Porodiće je porodični lekar (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Informer

Komentari (1)

Ostavite komentar