Pred sam Bogdanin porođaj Ražnatovići promenili bitnu odluku! Porodiće je porodični lekar (FOTO)

Niko ne zna zašto su se predomislili

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: E-stock/S.Kostic

Supruga Veljka Ražnatovića, Bogdana, broji sitno do dana kada će se poroditi.

Ražnatovići su ranije Bogdani organizovali porođaj u bolnici “Narodni front”, međutim , došlo je do izmene u poslednjem trenutku. Ražnatovići su iz nepoznatih razloga odlučili da Bogdanu ipak porodi porodični lekar, ginekolog koji je oba puta porodio Cecu:

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

❤️??

Објава коју дели SERBIAN ACE ?? Српски Ас (@veljkoraznatovic) дана

“Iako je bilo prvo planirano da se Bogdana porodi u „Narodnom frontu” u apartmanu gde se rodio njen suprug Veljko, u poslednjem trenutku članovi porodice Ražnatović promenili su ovu odluku. Osećali su se najsigurnije da to uradi porodični doktor. U dogovoru s njim, rešili su da će sve biti obavljeno u privatnoj klinici. Dogovoreno je da to bude carski rez i da ga uradi doktor Proročić koji je Cecu porađao kada je bila trudna sa Veljkom i Anastasijom” , kaže  izvor Blica upoznat sa situacijom kod Ražnatovića.

Prema njegovim rečima, kako se bliži dan porođaja, euforija u vili u Ljutice Bogdana sve je veća:

“Čini se da svi imaju tremu, na samo buduća mama. Veljko ne skida osmeh sa lica, dok Ceca jedva čeka da uzme unuka u naručje. Bogdana je uveliko spremna, torba za porodilište spakovana je od trenutka kada je ušla u deveti mesec. Skoro da je u ovom trenutku sasvim jasno da će novog člana najviše razmaziti tetka Anastasija, koja je uveliko isplanirala svaki poklon” kaže izvor blizak porodici folk zvezde.



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar