Godinama nije čula, ni videla sestru, a onda ju je slučajno prepoznala u gužvi po SMEHU!

Život ih je odveo na različite strane, ali ih je spojilo poznavanje u dušu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/kevinbism

Šeril i Džejn bile su nerazdvojne kao sestre. Delile su svu hranu, pa igračke, pa i tajne posle.

Međutim, rasle su u veoma disfunkcionalnoj porodici. Otac i majka počeli su doslovno da se mrze, pa se porodica u njihovom periodu puberteta raspala.

Šeril je sa 19 godina otišla da živi kod oca na farmi u Viskonsinu, dok se Džejn, godinu dana mlađa od nje, tada već udala i otišla u Njujork.

Sticajem okolnosti, iznenada su prekinule kontakt. Iz nedelje u nedelju, počele su da zaboravljaju jedna na drugu. A onda ih je sudbina ponovo spojila.

Pet godina kasnije Šeril je otputovala sa verenikom u Njujork.

“Nikad nisam videla tako veliki grad. Toliko reklama na svakom ćošku, žutih taksija svuda oko nas, buka i gužva kakvu ni u snu nisam očekivala”, rekla je Šeril a onda ispričala neverovatan momentat koji će pamtiti dok je živa.

“U jednom momentu verenik je ispričao neku šalu koja mi je bila jako smešna. Počela sam tako glasno da se smejem, da sam u daljini čula kako me neko doziva. Nisam videla ko je, ali sam osetila da moram da se okrenem i pronađem i ja tu osobu. Ona se kroz gužvu probila i uhvatila me za ruku – to je bila moja Džejn! Obe smo počele da se grlimo i ljubimo. Nezaustavljivo smo plakale”, ispričala je Šeril.

Naglasila je i da joj je Džejn rekla da je nije videla u gužvi, već ju je prepoznala po zaraznom smehu.

Zahvaljujući tom smehu, sestre su obnovile kontakt i do dana današnjeg svaki dan se čuju i dopisuju iako žive u različitim gradovima.

Medicinske sestre radile u ISTOJ bolnici, posle 40 godina otkrile da su POLUSESTRE!



Izvor: Objektiv.rs, rd.com

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar