Prokletstvo čuvenih PETORKI: Otac ih silovao, država im zbog zarade život pretvorila u pakao (VIDEO)

Tužna priča pet sestara koje je cela zemlja gledala kao da su s druge planete

Foto: Youtube printscreen/bear908

Početkom prošlog veka, u Ontariju je istog dana rođeno pet sestara.

Niko im nije davao ni gram šanse da će preživeti, ali one su iznenadile sve svojom žilavošću i željom za životom.

Samo četiri meseca nakon rođenja, pokrajinske vlasti u Kanadi doslovno su otele devojčice Elziri i Eduardu, njihovim roditeljima. Što je još gore, uz aminovanje premijera Ontarija Mičela Hepberna!

LUTKE U IZLOGU

Devojčice su otete kako bi se na njima brzo zaradilo. Smeštene su u bolnicu samo za njih. Imale su vrlo nesrećno i izolovano detinjstvo, samo što su toga postale svesne jako kasno.

Bolnica je bila ograđena žicom visokom 10 metara da ne bi pobegle. Decu su čuvali policajci. Unutar bolnice, postojao je deo za posete i to ne bilo kakve. Posete ljudi iz cele Amerike. Uprava bolnice naplaćivala je ulaz znatiželjnim posetiocima kako bi videli prve kanadske petorke.

Narednih godina Ontario je zaradio oko 50 miliona dolara na njima. Devojčice roditelje nisu viđale. Oko njih su stalno bili lekari, pedagozi. Bukvalno su tretirane kao uspešno odrađeni eksperiment na ljudima.

Ni biološki otac nije sedeo skrštenih ruku. Navukao je narod u svoju kuću i dvorište tvrdeći da je kamenje u bašti i oko nje posebnog materijala i utiče na plodnost žena! Dok su Ivet, Anet, Sesil, Emili i Meri maštale o susretu s roditeljima, i oni su uzimali ozbiljan novac na njima.

Tokom puberteta čak su glumile i u tri filma. Godine 1943. kada su prestale da budu atrakcija Kanade, vraćene su roditeljima. Tu je počeo pravi pakao.

SVAKODNEVNO SILOVANJE

Otac ih je godinama naizmenično silovao, a majka ćutala o svemu. Do 20. godine svih pet sestara rešile su da pobegnu iz kuće. Prekinule su kontakte s roditeljima i otišle u nepoznatom pravcu. Emili je umrla jako rano, već 1952., a Meri 1970. godine.

Preostale tri sestre progovorile su o paklu sredinom devedesetih godina, ali tada im je otac već bio umro. Nije mu se moglo suditi. Ivon je preminula 2001. godine, dok su Anet i Sesil i danas žive.

Duhovi zaista POSTOJE! Gledate dokaz 1/1, ovako kolicima može samo čovek da upravlja (VIDEO)

Izvor: Objektiv.rs, Noob.ba

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

Ostavi komentar

Ostavite komentar