Ona je NAJVEĆA ZAVODNICA NA ESTRADI! Odbila je Sašu Popovića, pet godina je bila ljubavnica i još se ne zaustavlja! (FOTO)

Iza sebe ima tri braka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: E-stock

Folk pevačica Zlata Petrović, koja je žarila i palila kad je bila mlada, jedna je od retkih žena s javne scene koja je uvek otvoreno govorila o svojim ljubavima, uspesima i neuspesima.

Zlata se sa samo 14 godina udala za muzičara Duleta Todorovića, a već sa 16 godina ostala je u drugom stanju.

foto:E-Stock/Miloš Rafailović

“Od muškarca tražim da me prodrma i protrese emotivno, da donese oluju, a ne mir. Mir dolazi posle. Koliko god težila da se skrasim i budem uz jednog čoveka, ne ide mi jer previše volim slobodu, a to što me opisuju kao fatalnu i mašinu u seksu uvek me nasmeje. Život je jedan i treba ga živeti punim plućima, samo druge da ne ugrožavaš”, izjavila je Zlata krajem prošle godine.

Kad je već uveliko radila kao kafanska pevačica, Zlata je srela Hasana Dudića. Počeli su da se zabavljaju, a usput su i sarađivali, pa joj je Dudić uradio prvi album, koji je postao hit.

Foto: Screenshot Youtube

“To je bila neverovatna ljubav. Nas dvoje smo u ono vreme bili najatraktivniji par gde god da se pojavimo, oboje smo bili lepi i mladi. Eto, iz te velike ljubavi dobili smo sina Mikija, na kojeg smo danas ponosni, kao i na naše unuke. Razveli smo se posle pet godina, kad više nije bilo ljubavi, ali smo do danas ostali prijatelji”, rekla je Zlata.

Dve godine je Zlata bila i u vezi sa Sašom Popovićem, kojeg je upoznala nedugo posle razvoda od Hasana.

foto:E -stock

“Saša je bio divan, pažljiv i posvećen. Toliko je bio zaljubljen u mene da me čak i zaprosio na moj 27. rođendan, ali odbila sam ga. Verovatno nije to uradio u pravo vreme, još nisam bila spremna za brak”, rekla je Zlata, koja je sa Sašom, s kojim je čak snimila duet, ostala prijatelj. Ali ne samo s njim, nego se sprijateljila i s njegovom suprugom Suzanom!

Najveća zavodnica bila je i s najvećim zavodnikom – Mirkom Kodićem.

– To je bila “kombinacija”, kako mladi vole da kažu. Vezu smo započeli nakon jedne svirke, u tom periodu smo stalno zajedno nastupali. Bili smo zajedno posle mog braka s Hasanom Dudićem. Kad smo se rastali, ostali smo u kontaktu. Redovno se čujem s njegovom suprugom Silvijom. Na svakom veselju im pevam”, kazala je ona.

Foto: Screenshot Youtube

Posao i sudbina Zlatu su spojili i sa Zoranom Pejićem Pejom. Pevačica i voditelj u braku su bili nekoliko godina i dobili su sina Jovana.

“I iz te velike ljubavi imam najlepši dar, a to je naš sin Jovan. S Pejom sam se rastala sporazumno, bez teških reči. S njim sam isto ostala u dobrim odnosima”, kaže Zlata, koja svuda hvali Pejinu novu suprugu.

Zlata je priznala da je bila i sa oženjenim muškarcem.

“Bila sam ljubavnica pet godina. Nisam htela da ga razvedem. Uvek sam ja zarađivala, bila sam sebi muškarac. Zato mnoge žene moraju da ćute, da bi dobile bunde. Posle na kraju shvate da je život prošao, a one su zbog krpica ćutale. Brak mora da se raspadne. Ili će doći neka tamo i pokazati istinsku i pravu ljubav tom čoveku – e, zato biva ovo što se dešava”, rekla je pevačica u jednoj emisiji.

Upoznajte Aleksandru Ličinu koja je svojom lepotom osvojila Šabanovog unuka! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs, Alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar