BAHATO! Kim Kardašijan i Kanje Vest godinama ulagali u kuću koja zjapi prazna, bazeni od 50.000 dolara netaknuti! (FOTO)

Ima se može se...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:Profimedia

Kim Kardašijan i Kanje Vest godinama su uređivali porodičnu kuću i od nje na kraju napravili “minimalistički manastir inspirisan reperom” – sve je belo, nameštaja gotovo da i nema, a starleta se u bazenima od oko 50.000 dolara još nijednom nije okipala. Kuća se nalazi u Hiden Hilsu i u njoj par živi sa svojom decom, ćerkama Nort i Čikago, te sinovima Psalmom i Sejntom.

KIM KARDAŠIJAN rasprodala svoje dizajnirane zaštitine maske protiv virusa za samo jedan dan! (FOTO)

U nju su uložili neverovatan novac i godinama su je radili dok se konačno nisu uselili.

“Bila sam trudna, on je imao kuću u Los Anđelesu, a ja na Beverli Hilsu. Nijedna od njih nije bila baš porodična… Jedan dan smo šetali i rekla sam mu kako mi se sviđa ova kuća i imanje, a on se složio. To je bila velika stvar, jer se njemu inače ništa ne sviđa”, pričala je Kim svojevremeno o svom “manastiru” ili “muzeju” – kako kuću mnogi nazivaju, jer je malo šta zapravo čini.

Osim krcatih ormara sa garderobom, o kojima Kardašijanka i ne vodi mnogo računa pa je često prozivaju da je neuredna, u kući ne postoje nikakvi detalji, fotografije…  Jedna od najlepših prostorija vile je glavni hodnik – ističe se prelepim lukovima na plafonu koji savršeno uokviruju prozore. Čitav enterijer se odlikuje bledom paletom boja, dok je ulaz naglašen kružnim stepeništem i okruglim drvenim stolom.

View this post on Instagram

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Deca, inače, u ovoj kući imaju poseban prostor samo za sebe. Tu mogu da rade i igraju se čega god da požele, igračke su razbacane na sve strane, prenose strani mediji, a ima i muzičkih instrumenata i kostima.



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar