Vozači oprez: Zbog nezgode usporen saobraćaj od Obrenovca ka Surčinu

Saobraćaj se usporeno odvija i od tunela Straževica ka Bubanj Potoku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Na delu puta Obrenovac – Surčin dogodila se saobraćajna nezgoda zbog koje se saobraćaj odvija usporeno, ekipe su na terenu, a svim vozačima se savetuje da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, saopštili su popodne Putevi Srbije.

Saobraćaj se usporeno odvija i od tunela Straževica ka Bubanj Potoku.

Na deonici Nova Pazova – Novi Banovci u smeru ka Beogradu izvode se radovi na popravci oštećenog natputnjaka, a planirani rok za završetak je 30. jun.

U zoni radova u duzini od 800 metara za saobraćaj je zatvorena traka u smeru ka Beogradu, a saobraćaj se preusmerava na preticajnu traku u smeru ka Novom Sadu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno.

Iz pravca Beograda ka Novom Sadu zatvoreno je isključenje za Novu Pazovu, a alternativni putni pravac su petlje Novi Banovci ili Stara Pazova.

Na deonici Ralja – Požarevac – Velika Plana (most Krnjevo) u toku su radovi na periodičnom održavanju mosta do 5.avgusta, za saobraćaj je zatvorena traka u smeru ka Nišu i preusmeren je na preticajnu traku u smeru ka Beogradu.

Od petlje Merošina do petlje Doljevac do 13. juna izvodiće se radovi na sanaciji kolovoza, za saobraćaj je zatvorena desna traka u smeru Niš-Leskovac, a alternativni putni pravac za uključenje ka Leskovcu i Vranju je preko petlje Niš Jug.

U tunelima Železnik, Lipak i Straževica do 31. maja izvode se radovi na čišćenju i pranju revizionih staza i kišne kanalizacije, u pokretu u oba smera u krajnjoj desnoj traci, u periodu od 22.00 do 5.00 časova.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 časova, na graničnim prelazima Horgoš i Batrovci na izlazu, zadržavanje za teretnjake je sat vremena, a na naplatnim stanicama nema zadržavanja.



Izvor: Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar