Porodična DRAMA! Bivši ruski reprezentativac HITNO primljen u bolnicu!

Kod Pavela Pogrebnjaka virus se veoma brzo razvija

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen Youtube

Fudbaler Urala Pavel Pogrebnjak pozitivan je na koronuvirus, nakon što je urađen test i odmah je primljen u bolnicu. Njegova supruga Marija Pogrebnjak Šatalova izjavila je da je on zaražen na treningu kluba.

“Pavel je išao na treninge, ali bez ikakvih simptoma. Ništa nije odavalo da je zaražen. Kada je urađen test, pokazalo se da je pozitivan i to je bio šok. Rezultati su bili gotovi za samo nekoliko sati, a ubrzo smo saznali da smo svi pozitivni. Bila sam veoma uplašena, zbog dece” , istakla je supruga iskusnog fudbalera.

Pavelova žena javnosti je detaljno otkrila šta se tačno dešava poslednjih dana.

“Suprug mi se nalazi u bolnici, kod njega je utvrđena upala pluća. Danas je treći dan otkako bolujemo, a za sada se najbolje drži Pavel Junior (11) budući da jedini nema povišenu temperaturu”, napisala je Marija na Instagramu i dodala:

“Ja lično ne osećam miris, telo mi je oslabilo, a grlo mi je natečeno da nisam u stanju da gutam. Čak ni vodu. Najstariji sin Artjom (13) užasno kašlje. Uz sve to i povraća. Da je suprug bolestan, otkrili su testovi obavljeni u klubu. Temperatura mu je preko noći narasla na 38, ali stanje mu je u potpunosti stabilno”.

Pogrebnjak (36) je sada suočen sa bolešću koja bi mogla da mu završi igračku karijeru, ali je daleko bitnije da cela porodica izađe zdrava iz ove situacije.

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar