Kako ova fotografija NIJE ZABRANJENA? Madona protutnjala Instagramom i POKAZALA SVE! (FOTO)

Pola korisnika društvene mreže je napada, polovina je brani

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Youtube printscreen

Pop zvezda Madona imala je mnogo skandaloznih i šokantnih poteza u svojoj karijeri, pa su mnogi mislili da su sve videli od nje, naročito zbog toga što ona ima 61 godinu i što bi se retko ko nadao ekstremnim potezima od nje.

Ipak, oni koji su tako mislili prevarili su se, jer je pevačica svojom novom objavom na Instagramu uspela da nadmaši sebe.

Naime, ona je na toj društvenoj mreži objavila fotografiju na kojoj pozira raščupana, u providnom busu i tesnim gaćicama koje su joj se usekle, zbog čega je sve još naglašenije u njenoj intimnoj zoni.

“Trenutna garderoba. Svi oni koji su na bilo koji način uvređeni ovom mojom fotografijom treba da znaju da sam upravo diplomirala na Univerzitetu “Baš me briga”. Hvala što ste došli na moju ceremoniju diplomiranja”, piše u okviru njene objave.

Korisnici pomenute društvene mreže odmah su počeli da komentarišu, a među njima se našla i Keti Peri sa komentarom da je i ona “upravo upisala isti fakultet”, dok je veći broj komentara bio negativan.

Foto: Screenshot Instagram

“Ne želimo da gledamo ovo”, “gadno i neprimereno”, “šta nije u redu s njom”, “tvoja deca bi mogla biti uvređena” samo su neki od komentara.

Postavlja se pitanje kako ova fotografija nije već uklonjena sa Instagrama, jer ova društvena mreža ima stroga pravila po pitanju golotinje, a naročito po pitanju ženskih bradavica, koje ni u kom slučaju ne smeju da se vide na tamošnjim fotografijama.

V. T.

Na njen 50. rođendan objavljena fotografija potpuno nage Naomi u njujorškom metrou (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar