Na njen 50. rođendan objavljena fotografija potpuno nage Naomi u njujorškom metrou (FOTO)

Skinula se za potrebe snimanja u njujorškom metrou

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Chelsea Lauren / Shutterstock Editorial / Profimedia

Jedna od najbolje plaćenih manekenki sveta, danas je napunila 50 godina. I baš na njen jubilarni rođendan, na zvaničnoj Instagram stranici “Valentina” objavljena je fotografija koja nika pre nije viđena, a na kojoj pozira kao od majke rođena.

Naomi Kempbel skinula se za potrebe snimanja u njujorškom metrou, a fotografija je nastala u februaru 2019. godine i objavljena je u crno-beloj rezoluciji.

“Crna pantera” je u aprilu proslavila 34 godine karijere u modnoj industriji tokom kojih je imala nebrojeno modnih revija, krasila više od 800 naslovnica, gostovala u brojnim emisijama i video spotovima, a prošle godine postala je i novo zaštitno lice Chanelove J12 kampanje.

Jedna od najslavnijih manekenki je prvo javno pojavljivanje imala već kao devojčica, sa sedam godina, kada je glumila učenicu u spotu pesme Boba Marlija “Is This Love”. U svet mode uplovila je sa 15 godina, a nakon pojavljivanja na naslovnici magazina “Elle”, u aprilu 1986. godine, njena karijera krenula je vrloglavim usponom. I nije se zaustavljala.

Usledilili su brojni angažmani, a do 90-ih je stekla svetsku slavu kao najpoznatiji i najbolje plaćeni top-model.



Izvor: Objektiv.rs, Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar