Današnji dan je za nju NAJTUŽNIJI! Zorana se prisetila majke, pa objavila intimne fotografije iz njihovog najsrećnijeg perioda! (FOTO)

Prošlo je pet godina od smrti blogerkine majke

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot Youtube

Poznata bolegerka Zorana Jovanović Zorannah ostala je pre pet godina bez majke Vesne, koja nije uspela da se izbori sa teškom bolešću.

Zorana je tada izjavila da je znala da će se to desiti i da je agonija njene majke trajala mesec dana.

Foto: Screenshot Youtube

“Mama je bila bolesna i najgore u svemu tome je bilo čekanje. Kada znaš šta će da se dogodi i bukvalno čekaš da ti jave. Mislim da je sve posle toga ”lakše”. Ona se mnogo mučila, ali sve je bilo gotovo za nekih mesec dana. Ja sam neko ko je po prirodi izuzetno jak, a i kad nisam, tu stranu nikome ne pokazujem. Jednostavno, u tim trenucima samo želiš da sve bude gotovo. Ko nije prošao kroz to da mu je bliska osoba u tom stanju, ne može ništa da mi kaže, jer kada uđeš u sobu kod žene koja ti je 25 godina najveća podrška, a ona te ne prepozna, jednostavno ne želiš to više. Želiš da ti ostane u sećanju kao zdrava, nasmejana i lepa mama, a ne to što u tim momentima vidiš. Sada kada sam prošla kroz dva gubitka – jedan iznenadni, kada mi je tata umro, i drugi, očekivani, moram da priznam da je moj otac bio jedan srećan čovek” izjavila je svojevremeno Zorana.

Sada se ona, na petu godišnjicu smrti svoje majke, prisetila nje objavivši fotografije s njom na Instagramu.

View this post on Instagram

5 years without you ?

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

“Pet godina bez tebe”, napisala je ona u okviru objave.

Odmah posle objavljivanja počele su da joj stižu poruke podrške od obožavalaca, koji su joj poručili da ostane jaka.

View this post on Instagram

this morning i lost my best friend ? she was the most amazing dog i could ever ask for, loving, spoiled and with such a strong personality. I really hoped for many more years with her and i am completely heart broken. She was my rock, we cried and laughed together and she helped me to go through all the good and bad in these last 11 years. On top of many other things she was very anti social and was the happiest when was alone with me. And thats exactly how we spent her last few weeks. Home alone, cuddling all the time and i know that she was over the moon. They always say everything happens for a reason and i couldnt be happier that this quarantine kept us together 24/7 so i got to spend the most of her last weeks with her. Mommy will love you forever and ever and never forget you. Fly high baby. I miss you already ??

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah) on

Inače, Zorana je pre mnogo godina ostala i bez oca Zorana, koji je iznenada preminuo od izliva krvi na mozak i po kojem je dobila ime. Nedavno je mnoge potreslo i kada je objavila da je njen verni ljubimac Lola preminula.

Petar Strugar posle raskida od Milice Todorović ostvario svoj DAVNAŠNJI SAN! (FOTO)



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar