Šmizla izvređala Atinu Ferari: Koliko si samo ružna, vrati konju glavu! (FOTO)

Besna je bila ona...

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot YouTube

Nekadašnja učesnica rijalitija “Parovi” Jovana Novakov Šmizla, nakon dolaska u studio odmah se pokačila sa Atinom Ferari.

CIRKUS! Milijana Božić završila sa njim u WC-u, a nakon toga u tuš kabini! Uzdasi odjekivali širom vile (VIDEO)

Nje nema već duže vreme u javnosti zbog rešavanja nekih privatnih stvari, ali kada se pojavila napravila je haos u emisiji kod Jovane Jeremić. Nakon što je voditeljka pitala ko joj se dopada od učesnika, ona je odmah odgovorila kako je Atina Ferari dno dna i tim izazvala svađu.

“Kad mi dno-dna kaže da sam dno, hvala na komplimentu. Ti si pripadnica silikona i veštaka. Ivania ti je drugarica, kad izađe nastavite da se bavite istim zanatom. Ti si napumpana nakaza. Ti si budala nebitna. Ružna si toliko da boli. Nakazo sa veštačkom kosom. Koliko si samo ružna. Vrati konju glavu” sasula je Atina, a onda joj je Šmizla dala odgovor:

View this post on Instagram

#tbt??

A post shared by Atina Ferari (Official)???? (@atina_ferari_markovic) on

“Ova sezona je jedna od najjeftinijih. Ja sređujem kuću koju sam nedavno kupila i nije me briga za tebe. Ti radiš za hiljadu dinara na brodu Sava, a ja tami na idem. Tvoja usta su puna svega i svačega. Ti radiš za jelo, da bi jela ono što voliš” odbrusila joj je ratoborna Šmizla.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar