Ugojili ste se u karantinu? Ove vežbe ubrzavaju metabolizam

Jednostavan trening za celo telo

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Unsplash/Johanthan Borba

Ukoliko mislite da ste se tokom karantina ugojili ili ispali iz forme najbolje je da počnete ponovo da šetate. Zatim, kada se naviknete na fizičku aktivnost. Zatim vam preporučujemo ove 4 vežbe koje će vam odmah ubrzati metabolizam.

Ponavljate ove vežbe tokom 20 minuta, sa što manje odmaranja. Ne žalećite se, tako ćete se samo premoriti i brzo odustati.

Ustajte, SPAVALICE! Vreme je da napunite baterije uz 4 MINI jutarnja TRENINGA (VIDEO)

Predator Džek

Prva vežba je za pokretanje metabolizma. Stanite uspravno, noge su vam sastavljene, a ruke opružene ispred vas, tako da vam se palčevi dodiruju. Čučnite i otvorite upolje, što više možete, ruke i noge. Vodite računa da su vam ručni zglobovi u ravni sa ramenima. Skočite u početnu poziciju i krenite da radite ponavljanja u brzini.

Trzaj sa tegom

Držite teg u desnoj ruci i čučite, dok vam butine ne budu skroz paralelne sa podom. Podižete se kukovima i kolenima, a kada se teg nađe u visini ramena, ispred vas, iskoristite zamah da ga podignete iznad glave. Uradite 10 ponavljanja jednom rukom, a zatim promenite stranu.

Plavokosa lepotica otkriva TAJNU SAVRŠENE LINIJE: Nisu vam potrebne teretane ili tegovi – jedan KOMAD NAMEŠTAJA menja sve sprave

Potisak sa bučicom

Stojite, stopala su vam blago razmaknuta i paralelna, a bučica se nalazi između. Čučnite i zgrabite bučicu desnom rukom, ustanite i držite bučicu ispred sebe, u ravni sa desnim ramenom. Izdržite jednu sekundu pa potisnite ruku sa bučicom iznad glave, pravo. Vratite se u početni položaj pa uradite još devet ponavljanja, a zatim pređite na levu ruku.

Leptir-trbušnjak

Lezite na pod sa rukama podmetnutim iznad glave i sa nogama savijenim u kolenima blago, tako da su vam stopala obe noge sastavljena. Brzo podignite trup u sedeći položaj i dohvatite skočne zglobove sa obe ruke. Zatim se polako spustite nazad. Trudite se da budete stabilni tokom svih ponavljanja.



Izvor: Objektiv.rs, Menshealth.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar