Očistite masne i zagorele rešetke u TRI LAKA KORAKA: Mali trik koji će vam OLAKŠATI ŽIVOT (VIDEO)

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Pixabay.com

Korisnica društvene mreže TikTok oduševila je domaćice širom sveta snimkom koji je za kratko vreme postao viralan. Naime, ona je u svojoj objavi pokazala trik pomoću kojeg možete da očistite plehove, kao i rešetke iz rerne i sa šporeta, i to bez po muke.

U snimku je prikazano kako, u tri koraka (i šta je najbitnije – bez ribanja) umotava svoje stare plehove i rešetke u tanak sloj folije te puni kadu vrućom vodom, a zatim dodaje tablete za pranje sudova. Potom ih ostavlja potopljene – da bi ih nakon toga iz kade izvukla “kao nove”.

Kako sama objašnjava u snimku – hemijska reakcija između folije i sredstva za pranje sudova glavni je “krivac” za odlične rezultate, ali i dodaje da umesto tableta može da se koristi i orašak za veš.

Nije ni čudo što je ovaj video izazvao buru reakcija i komentara na društvenim mrežama, i za kratko vreme pobrao veliki broj lajkova.

@mama_mila_Love these hacks ##hack ##momsoftiktok ##cleaning ##springcleaning ##lifehack ##kitchenhacks ##kitchentips ##tipsandtricks

♬ Hold On – Moguai,Cheat Codes



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar