Ima 90 godina, obožava video-igrice i prava je internet senzacija (VIDEO)

Hamako Mori iz Japana zasluženo se našla u Ginisovoj knjizi rekorda kao najstarija gejmerka na svetu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Printscreen Youtube

Nedavno sprovedeno istraživanje, u nekoliko zemalja sveta, pokazalo je kako mladi sve više žele da postanu youtuberi. Karijera u nekoj drugoj oblasti nije opcija, već sedenje ispred računara ili konzole, uživanje u video-igricama i snimanje klipova za široke narodne mase.

Gejmeri i gejmerke su jako popularni na YT platformi, a imaju armiju fanova koji provode vreme gledajući ih kako se igraju.

Jedna od gejmerki je i Hamako Mori iz Japana, koja često ostaje budna do ranih jutarnjih sati s kontrolorom u ruci, boreći se u virtuelnim svetovima. Njen YT kanal pokrenut je 2015. godine, a mesečno najčešće objavljuje četiri videa, prenosi Dnevnik.hr.

U knjizi rekorda

Hamako ima oko 270.000 pratilaca, što je respektabilna brojka, a neki od njenih snimaka pogledani su i više od milion puta. Sve ovo ne bi bilo nimalo čudno da nema 90 godina!

Simpatična baka iz Japana zvanično je najstarija gejmerka na svetu, što je i potvrđeno u Ginisovoj knjizi rekorda. U igricama uživa već 39 godina, a zavolela ih je gledajući svoju decu pred računarom.

“Pošto sam poživela ovako dugo, smatram da je igranje igrica bio pravi izbor. Zaista uživam u životu, ružičast je“, preneo je CNN reči Hamako Mori.

Omiljena igra vremešne gejmerke je Grand Theft Auto.



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar