Fanovi ne žele više da kupuju njegove knjige: Autor “Američkih bogova” prekršio mere karantina

Nil Gejmen je priznao da je tokom pandemiej putovao u Škotsku

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto/Printscreen/Youtube

Čuveni britanski pisac Nil Gejmen, autor “Američkih bogova” priznao je da je prekršio mere karantina u Škotskoj nakon što se sa Novog Zelanda vratio u svoju vikendicu na ostrvu Skaj, preneo je BBC.

Bogovi Olimpa su uslišili naše molbe: Romani o “Persiju Džeksonu” postaju serija

Poznati pisac naučne fantastike priznao je da je ostavio svoju suprugu i četvorogodišnjeg sina u Oklendu kako bi mogao da se izoluje u svojoj vikendici na škotskom ostrvu Skaj, presavši put od 19.000 kilometara. Gejmen je na svom blogu napisao da je do pre dve nedelje živeo na Novom Zelandu sa svojom porodicom kada se par složio da bi trebalo da daju prostora jedno drugome. Pre par nedelja je Amanda Palmer, supruga pisca objavila na društvenoj mreži “Patreon” da ju je Nil napustio, pretpostavlja se da će se poznati par razvesti.


“Bilo mi je dozvoljeno da odem kući. Otišao sam i nisam prekršio nikakva pravila, dve nedelje sam bio u samoizolaciji”, napisao je Gejmen.

Pisac je kritikovan zbog toga što je ugrozio zdravlje lokalnog stanovništva i zato što se uputio na put kada je na turiste i vlasnike vikendica apelovano da to ne čine. Fanovi su po njemu osuli paljbu čim se vest proširila da je u jeku pandemije proputovao kroz tri kontinenta. Dali su mu do znanja da više ne žele da kupuju njegove knjige.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs



Izvor: Objektiv.rs, Tanjug

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar