Bosonoga žena zakucala mu je na vrata oblivena krvlju, ali nije sva krv bila njena!

U pustari nadomak farme dogodio se zločin u maniru krimi romana

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook printscreen/Jason Mengel

Amerikanka Ezra Mekendls (20) zakucala je jedne večeri na vrata seoske kuće. Preciznije, mahnito je lupala na njih.

Kada je vlasnik otvorio vrata, ugledao je Ezru blatnjavu, krvavu i bosonogu. Delovalo je da je devojka bila meta napada, a i na ruci joj je bila urezana reč “dečak”. Sećanje joj je bilo mutno, tražila je samo da doktor što pre dođe.

Ono što joj je stvorilo najveći problem kada je policija došla, bilo je to što nije sva krv na odeći bila njena. Policiji je rekla da je umetnica koja je večito tragala za nečim novim, ispitujući paralelno i granice. Ezra je bila u vezi sa Džejsonom Mengalom, s kojim je jedno veče u kafani upoznala Aleka Vudvorta. Postali s prijatelji.

Foto: Youtube printscreen/Court TV

Ezra se s njim zbližila da bi na kraju oni i spavali iza Džejsonovih leđa. Usledio je raskid, a i kratkotrajna veza sa Alekom nije uspela. Ezra je ostala sama. Potom je bila sa još jednim Džejsonovim prijateljem, ali je i taj odnos propao. Na kraju se ipak zbližila sa Alekom, onako prijateljski. Uvek joj je izlazio u susret, ali te večeri kada je zakucala na vrata farmera, ispostavilo se da je isti taj Alek mrtav. Izboden je 16 puta.

Policiji je rekla da je sa Alekom bila u autu, te da ju je on napao s nožem koji je držala u kolima. Čak je policiji poručila i da je Alek bio toliko navalentan da joj je on isklesao reč “dečak” na ruci. Gledavši mesto zločina, policajcima je odmah upalo u oči da je Alek sedeo pod takvim uglom da, kao dešnjak, nikako nije mogao da Ezri nanese te rane ispisujući reč na ruci.

Ezra je, saterana u ćošak, priznala da je ona sama sebi to napisala, ali je insistirala na tome da je bila žrtva napada, te da se branila od Aleka.

“Bila sam tako uplašena. Hteo je da me ubije”, govorila je uporno Ezra iako joj iz sata u sat više niko nije verovao.

Foto: Youtube printscreen/Court TV

Dve nedelje nakon napada, Ezra je uhapšena i optužena za ubistvo prvog stepena. Na suđenju 2019. godine primećeno je koliko je Ezra drugačije izgledala od svog uobičajenog stila. Bila je obučena u ružičasto i govorila je tihim, mekim glasom – nije izgledala kao nasilni napadač i mnogi su rekli da je to bio njen cilj. Da zavara porotu.

Ništa joj nije prošlo. Nijedan plan. Uvidevši da je “gotova”, Ezra se u finišu suđenja potpuno promenila. Bila je opuštena, čak i nadmena, tako da je bilo jasno kao dan da je podvojena ličnost, da ima strahovit bipolarni poremećaj, ali i da je u momentu ubistva prijatelja bila vrlo uračunljiva, te da je odglumila izgubljenost i strah pred farmerom.

Ezra Mekendls osuđena je na doživotni zatvor. Mora da bude iza rešetaka najmanje 50 godina pre nego što stekne pravo na uslovnu slobodu.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs

“Korona će biti svuda oko nas”: Da li je Baba Vanga predvidela pandemiju virusa za 2020?



Izvor: Objektiv.rs, mirror.co.uk

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar