Ivan Marinković promenio mišljenje vezano za sina: Ukrašću Željka! Bolje da raste uz mene nego sa onom bolesnicom Miljanom! (FOTO)

Navodno sada ipak želi svoje dete pored sebe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:ScreenShot/Youtube

Učesnik rijalitija “Parovi” i bivši muž pevačice Goce Tržan, po drugi put postao je otac kada je Miljana Kulić na svet donela sina Željka.

Ivan je  Željka video samo kad se rodio, nije ga priznao i uvek je isticao da mu se dete “omaklo” kao i da ništa ozbiljnije od avanture nije planirao sa Miljanom.

 

 

View this post on Instagram

 

Slava mu i milost!!!❤❤❤

A post shared by Miljana Kulic (@miljanicakulic) on

Drugarica njegove sestre Teodore, koja je želela da ostane anonimna, priznala je da je Ivan promenio mišljenje o Željku pred sam ulazak u vilu “Parova”:

“Mnogo je pio, nije se smirivao, a glava je već počela da mu pada. Dugo je ćutao, zabrinuto i uplakano me gledao, pa rekao: “Jadan moj Željko! Sine moj, doći će tata po tebe. Slušaj me, ukrašću Miljani dete! Bolje da raste uz oca, kakav sam, takav sam, sa mnom bi bio sigurniji nego uz onu bolesnicu, ludu, kurvetinu” , rekla je ona i dodala:

MILJANA čvrsto odlučila da se reši suvišnih kilograma! Objavila video iz teretane, bacila se na naporno treniranje! (VIDEO)

“Ubrzo nakon toga on je opet otišao u “Parove”. Više nije pričao o Željku, a ja se nadam da je to izbacio iz glave. Bojim se da pijan ne napravi neku glupost. Završiće se rijaliti, ali njegovo opijanje neće nikada. Bojim se da ne naudi sebi, Miljani i tom sirotom detetu.”

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 



Izvor: Objektiv.rs, Alo, Happy TV

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar