Uhapšen Miloš I. (20) zbog pokolja u Leskovcu: U policiji priznao da je sekirom iskasapio oca, trudnu sestru, maćehu i njenu ćerku

U centru Leskovca danas se dogodila velika tragedija u kojoj su život izgubile četiri osobe

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
lisice hapšenje
Foto: Pixabay

Danas oko 16 časova u Leskovcu Miloš I. (20) iz za sada nepoznatog razloga, najverovatnije sekirom, ubio je svog oca Predraga I., svoju sestru, a Predragovu ćerku Anu I. (19), koja je u drugom stanju, zatim Predragovu vanbračnu suprugu Danijelu,  i njenu maloletnu ćerku Saru (12).

Miloš je lečeni psihijatrijski bolesnik, saznaje Objektiv.

Porodica je iznajmila kuću u ulici Ratka Pavlovića nekoliko dana pre Vaskrsa.

Kako se nezvanično saznaje, radi se o porodici koja je socijalno ugrožena.

Milena Tasić, vlasnica kuće, u kojoj se danas u Leskovcu ubijena četvoročlana porodica, rekla je za Jugmedia.rs da je reč o porodici iz Bojnika, odnosno, iz sela Granica u opštini Bojnik.

“Oni su se kod mene doselili posle Vaskrsa. Došao je otac sa trudnom ćerkom. Devojka je 20-ak godina. Pogledali su, odgovarao im je prostor, i rekli su da će da prihvate. Prihvatili su, donela sam im posle ključ, i došla sam možda pre 10 dana da uzmem račune da budu na nuli za prethodni mesec. Tada sam videla ženu i dva dečaka od 10 do 12 godina. Ja bih rekla da su dečaci, bili su ošišani do kože. Nisam ušla unutra. Ne znam koliko dece imaju, videla sam trudnu ćerku i dva dečaka. Sada čujem da ima i devojčica. Ne znam njihova imena i prezimena. Znam samo da sam ključeve dala glavi kuće Predragu”, ispriča je Milena.

TRUDNICA i još troje ukućana ubijeni SEKIROM! Pokolj mirne porodice u Leskovcu zgranuo komšije i celu Srbiju

U centru Leskovca danas se dogodila velika tragedija u kojoj su život izgubile četiri osobe, među njima i trudna žena, a kako saznaje Objektiv, ubistvo je izvršeno sekirom.

Tragedija se dogodila u Ulici Ratka Pavlovića, pored Starog ureda, oko 14,45 sati.

Na licu mesta je policija i vrh policijske uprave Leskovac. Ubistvo se desilo u porodičnoj kući. Takođe na licu mesta nema nikog sem policije.

Komšije su u šoku, pričaju da je reč o mirnoj porodici.

Pratite nas i putem iOS i  android aplikacije – Objektiv.rs 



Izvor: Objektiv.rs, Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar