Mali bakšiš razbesneo konobaricu: “Kakvo nepoštovanje” (VIDEO)

Đina navodi da 20 godina radi u ugostiteljstvu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TikTok/ whatsthatmeen

Konobarica iz Teksasa, Đina, požalila se na porodicu koja je večerala u restoranu, gde je zaposlena, a potom ostavila (pre)mali bakšiš.

Ona tvrdi da su otac, majka i dete napravili ceh od 184 dolara, dok je napojnica iznosila svega dva dolara.

Đina podseća da bi bakšiš trebalo da iznosi 18-20% od visine računa, što znači da bi dobila oko 37 dolara, prenosi Daily Mail.

“Došli su malo pre zatvaranja, a njihovom stolu sam prišla u društvu novog kolege. Upitala sam da li su spremni da naruče, a oni su me ignorisali. Kakvo nepoštovanje”, kazala je Đina.

Konobarica tvrdi da je porodici trebalo 10 minuta da naruče hranu, a kada je došlo vreme plaćanja izvadili su pare – od toga 86 novčanica u apoenu od jednog dolara.

“Uvek se iznerviram kada se ovo dogodi. Takvi ljudi nemaju savest, ili dobrotu u duši. Apsolutno su loši gosti”, kazala je vidno iznervirana.

Đina navodi da 20 godina radi u ugostiteljstvu, a brojni korisnici TikToka su je podržali nakon objavljivanja snimka.

“Svako bi prvo trebalo da radi u ovoj industriji da bi znao kako da se ophodi prema konobarima”, napisala je jedna osoba.

@whatsthatmeen What’s the worst tip you ever got? I love paying $3 to take care of crappy humans! 😁😁 #hospitalityindustry #serverlife #servertok ♬ original sound – Gina 🍉Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar