Najgori supružnici su rođeni u ovim horoskopskim znakovima: Bolje da ceo život budete same, nego sa njima

Činjenica je da žene žude za sigurnošću

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik/ ArthurHidden

Astrolozi smatraju da postoje horoskopski znakovi koji imaju manje šanse da budu dobri supružnici u odnosu na ostale

Ako u glavi imamo neku svoju viziju savršenstva, ili ako se oslanjamo na sve što smo ikada pročitali u časopisima, jedno je sigurno – kada je ova tema u pitanju, puni smo predrasuda. Činjenica je da žene žude za sigurnošću.

Blizanci

Pod uslovom da neko nekako uspe da natera Blizanca da se obaveže, imaće posvećenog ljubavnika za sva vremena. Muževi Blizanci su čuda prirode, sve dok se lepo odnosimo prema njima. Skloni su biti preterano osetljivi i malo džangrizavi kada imaju osećaj da ih ne poštuju dovoljno, a iako neće fizički otići, mogli bi zato lutati mentalno. Ipak, sve dok smo prema njima dobri, isto možemo očekivati i zauzvrat.

Škorpija

Svako ko je u braku s muškarcem Škorpijom potvrdiće kako su oni u stanju da igraju na loptu toplo i hladno. Verovatno ste naseli na njegov dobar izgled i zavodljiva obećanja – i on će ispuniti ta obećanja, iako vas može držati na oprezu kada se radi o tome da se osećate apsolutno sigurno s njim kao svojim vernim partnerom.

Ovo je jedan od tri vatrena znaka u zodijaku, čija prodorna energija ruši sve barijere. Međutim, kada je u pitanju klasičan bračni odnos, muškarcu Ovnu to nikada ne može da bude dovoljno. On u braku nastoji da traži više i sve mu brzo dosadi, jer su mu potrebni novi izazovi. Zbog toga muškarci Ovnovi koji se ožene, iako se možde ne odluče na razvod, često se desi da su neverni u braku.

Vodolija

Kako je ovo znak koji najmanje veruje u instituciju braka, bilo kakav pokušaj da živi formalan život u braku može da mu deluje kao oduzimanje sopstvene slobode. Vodolije se bore za slobodne odnose i u njima se najbolje osećaju. Zbog toga nikada ne mogu da garantuju za sebe da će biti pouzdani muževi, jer će umesto toga uvek biti mnogo bolji prijatelji. Vodolije se u mladosti retko vežu za jednu osobu. Već u poodmaklim godinama znaju da sačuvaju brak i budu odani saputnici. Previše su okrenuti sebi i prave lenštine kada je u pitanju pokretanje na rad i odnose.

Vaga

Muškarac Vaga je neko ko po pravilu traži dominantnijeg partnera od sebe, jer na taj način stvara balans zbog svoje neodlučnosti. Kada ima dominantnijeg partnera u braku, onda to postaje uravnoteženo, ali samo dok drugoj strani to odgovara. U krizama će uvek biti neodlučan bez dovoljno inicijative. Zbog toga se za muškarce Vage smatra da su slabi da bi bili glava porodice.Izvor: stil.kurir.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar