Ova grupa građana dobija finansijsku podršku od po 110.000 dinara: Rok za prijavu je do 15. juna

Ovaj konkurs je raspisan 15. maja i svoje ideje i predloge mogu da prijave svi koji žele da unaprede kvalitet života u svojoj sredini

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/RTV Vojvodina

Konkurs za podršku stambenim zajednicama na teritoriji pet gradskih opština u Nišu, koji predviđa finansijsku podršku od po 110.000 dinara, a koji je raspisala Lokalna fondacija Niš, otvoren je do 15. juna.

Na konkurs “Komšije za bolju zajednicu” mogu da se prijave stambene zajednice sa teritorije gradskih opština Medijana, Palilula, Pantelej, Crveni krst i Niška Banja.

Ovaj konkurs je raspisan 15. maja i svoje ideje i predloge mogu da prijave svi koji žele da unaprede kvalitet života u svojoj sredini.

Predložene ideje treba da se odnose na mala unapređenja u mikrolokalnim zajednicama i da obuhvataju pejzažnu arhitekturu, mini tehničke mere za uređenje prostora unutar i oko stambenih zgrada, unapređenje protivpožarne zaštite, sređivanje hodnika, krečenje, postavljanje rasvete ili dekoracije, kao i uređenje i ozelenjavanje javnog, međublokovskog prostora ispred zgrada, sadnju biljaka, postavku mobilijara, kanti, klupica i slično.

Rezultati konkursa biće objavljeni na sajtu www.fondacijanis.rs do kraja juna, a svi učesnici konkursa obavešteni mejlom.

Ovaj konkurs realizuje Lokalna fondacija Niš, u okviru projekta “Komšije za bolju zajednicu” podržanog od strane EU Resurs centra za civilno društvo u Srbiji koji vodi Beogradska otvorena škola, a finansira EU.Izvor: Pink

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar