Nastavlja se suđenje Kecmanovićima: Pozvani i svedoci – tadašnji pedagog i psiholog

Ovu tužbu podnelo je 27 članova porodice ubijenih protiv dečaka, njegovih roditelja i škole u kojoj se masakr desio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

U beogradskom Višem sudu danas bi saslušanjem tužene Miljane Kecmanović trebalo da se nastavi parnični postupak protiv roditelja dečaka koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” ubio devet učenika i čuvara te škole. Na današnje suđenje pored Miljane Kecmanović pozvani su i svedoci tadašnji pedagog i psiholog, kao i učiteljica dečaka.

Ovu tužbu podnelo je 27 članova porodice ubijenih protiv dečaka, njegovih roditelja i škole u kojoj se masakr desio. Branilac Kecmanovića je tokom drugog parničnog postupka, pošto ih sa ovim ima ukupno pet, rekla da majka dečaka neće iznositi odbranu u parničnim postupcima, te je neizvesno da li će ona danas prisustvovati suđenju.

Pored parničnih postoji i krivičan postupak, koji je zatvoren za javnost, a u kojem su, kako se saznaje, i otac i majka negirali krivicu. Dečak K. K, koji u vreme izvršenja ovog zločina nije imao navršenih 14 godina, pa samim tim nije krivično odgovoran, pucao je na svoje drugare iz dva očeva pištolja koja je uzeo 1. maja. Potom ih je kobnog dana stavio u svoj ranac, otišao u školu i tokom prvog časa ubio 10 osoba i ranio još petoro dece i nastavnicu istorije.Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar