Meloun zna nešto što mi ne znamo?! Nikola na Olimpijskim igrama? Mnogo je to kilometara za njega (VIDEO)

Denver je sezonu završio u polufinalu Zapada porazom u 7 utakmica od Minesote

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/X/nuggets

Vodeći ljudi franšize iz Kolorada govorili su za medije u odjavnom konferenciji koji je organizovao klub.

Naime, vlasnik Džon Kroenke, menadžer Kelvin But i trener Majk Meloun sumirali su utiske i komentarisali izazove koji su pred njima i pred samim klubom.

Denver je sezonu završio u polufinalu Zapada porazom u 7 utakmica od Minesote, a jedna od glavnih tema osim same serije bila je i da li će Jokić nastupiti na predstojećim Olimpijskim igrama u Parizu.

Meloun je izrazio zabrinutost jer smatra da je to veliki napor za jednog igrača.

“Idu Olimpijske igre u Parizu. Nisam još ni siguran šta je Nikolina konačna odluka što se tiče igranja tamo. Ali, ako bude igrao, njegovo telo će preći još veću kilometražu. Neko mi je poslao statistiku,u poslednjih pet-šest godina Nikola je igrač sa drugom najvećom minutažom u NBA, posle Džejsona Tejtuma. Mnogo je to kilometara za velikog momka“ – istakao je Meloun.

“Moramo da budemo pametniji oko nekih odluka koje donosimo. Da se pobrinemo da kada dođemo do plej-ofa, on bude mentalno i fizički spreman da nam ponudi najbolje. Nije samo u pitanju Nikola. Iskreno, kada sam ih pogledao u sedmoj utakmici, za Jokića jedino nisam pomislio „baš je iscrpljen“. Ali drugi momci… Toliko je toga traženo od Erona Gordona, od Kentevijusa Koldvel-Poupa, Džamala Mareja i Majkla Portera” – pa dodao:

“Kao trener moram da počnem da razmišljam ne samo kako da se dobije sledeća utakmica, već kako da se dobije sezona. Da manje opteretim igrače kako bismo, kada dođemo do plej-ofa, imali najveće šanse” – objasnio je stručnjak Denvera.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar