KiM i Republika Srpska su najveće svetinje srpskog naroda i zato zapadni politički centri čine sve da ih odvoje od Srbije

Otimanjem Kosmeta i ukidanjem Republike Srpske oni hoće ponovo da ispišu istoriju srpskog naroda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: IPrintscreen/Video/nstagram/ djurdjevicmilica

Prirodna potreba srpskog naroda je da bude svoj na svome, a to je nešto što se ne uklapa u geopolitičke projekcije Zapada, koji na ovim prostorima želi da ima međusobno zavađene, ekonomski slabe i politički zavisne države, ocenila je ministarka za brigu o porodici i demografiju Milica Đurđević Stamenkovski.

Slobodarski duh srpskog naroda oduvek je bio trn u oku stranih osvajača, jer je to temelj na kojem mi Srbi zasnivamo svoju suverenu i nezavisnu politiku. Zato su svi napori naših neprijatelja usmereni upravo u savladavanje i poništenje slobodarske tradicije naše države, poručila je ona.

Ključne poluge u tom procesu pokoravanja Srbije su KiM i Republika Srpska. To su najveće svetinje srpskog naroda, neposredni izraz njegove državotvornosti, i zato zapadni politički centri čine sve da ih odvoje od Srbije. Upravo u tome treba tražiti razloge zašto sponzori Aljbina Kurtija na sve moguće načine pokušavaju da zaokruže nezavisnost lažne države Kosovo, gurajući je u Savet Evrope i ostale međunarodne organizacije.

Otimanjem Kosmeta i ukidanjem Republike Srpske oni hoće ponovo da ispišu istoriju srpskog naroda, u kojoj bi Kosovo bilo predstavljeno kao istorijski albanska teritorija, a Republika Srpska kao akt agresije. Sve što preduzimaju usmereno je ka tome da se Srbiji slomi kičma, da joj se saseku krila, a srpskom narodu trajno oduzme najsnažnija spona između njegove prošlosti i budućnosti – kosovski zavet.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar