Srodna duša za svaki znak: Veza Strelca i Ovna je čista strast, ljubav Raka i Ribe je za večnost

Ima onih kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumevanja i strasti

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pexels/Snapwire

Zvezde kažu da Ovan ima čak tri potencijalno savršena partnera za dugu i srećnu vezu, a slično je i kod Bika. Ali ima onih kojima je samo jedan znak najbolji izbor za pravu ljubav punu razumevanja i strasti.

Ovan

Ovaj znak ima tri potencijalno savršena partnera za dugu i srećnu vezu, a to su Škorpija, Strelac i Vodolija. Sa Škorpijom ga spaja strast i iskrenost, uzajamna ljubav i poštovanje. I Ovan i Škorpija zaziru od tajni i međusobnog skrivanja svega i svačega.

Ljubav sa Strelcem je kao magnet jer ova dva vatrena znaka jednostavno se toliko privlače da ne mogu odoleti jedno drugom.

Vodolija pak važi za najsavršeniji izbor za jednog Ovna.

Bik

Bik se odlično slaže sa drugim Bikom. To je ugodna veza prepuna ljubavi sa dobrim temeljima da potraje jako dugo, možda čak i ceo život.

I sa Devicom ima puno toga zajedničkog. Oboje su zemljani znakovi, pa se jako dobro razumeju, cene iste stvari i vrline.

Tu je i Jarac s kojim Bik može osetiti veliku ljubav, poštovanje, razumevanje i divljenje.

Blizanci

Blizanci se odlično slažu s Vodolijom. Oboje su vazdušni znakovi, a njihova veza je pomalo magična. U stanju su da idu istim životnim putem bez obzira gde će se taj put završiti.

I veza sa Ribama bi mogla potrajati jer su intelektualno jako kompatibilni. Ali u ovom slučaju je potrebna spremnost obe strane na kompromis kako bi potrajali.

Rak

Za Raka je savršeni izbor neko rođen u znaku Ribe. To su vodeni znakovi čija veza može biti lepa, prirodna i duhovna. Moguće je čak i da se susretnu kao srodne duše i ostanu zajedno ceo život.

Lav

Lav i Vaga su vrlo dinamičan par koji privlači pažnju gde god se pojavi, a to je ono što pripadnici ovih znakova vole. Jednom kad se spoje, brinu jedno o drugome i imaju odlične predispozicije za dugu i srećnu vezu.

Devica

Devica se odlično slaže s Jarcem, a neki tu kombinaciju nazivaju – nebeskom. Oba znaka su vrlo čvrstog karaktera, realna, marljiva i brižna. Veza Device i Jarca može potrajati do kraja života.

Vaga

Vaga se fantastično slaže s drugom Vagom jer je to znak koji živi u oblacima. U ovakvoj vezi oba partnera su zaljubljena jedno u drugo, ali i u sam pojam ljubavi i sve vezano za nju.

Škorpija

Veza Škorpije i Ribe je prepuna privlačnosti, ljubavi, strasti i romantike. Ako oba znaka podjednako brižno neguju tu vezu, sigurno će trajati jako dugo.

Strelac

Strelac se savršeno nadopunjava s Ovnom. To su vatreni znakovi prepuni energije i strasti, a jednom kad se sretnu, snažna privlačnost ih vuče jedno drugome, i to je jače od njih.

Jarac

Ljubav Jarca i Bika ima dobre predispozicije za dugu i srećnu vezu. Oboje cene iskrenu ljubav, međusobno poštovanje i razumevanje. Porodičnii su ljudi kojima je cilj da stvore nešto u životu.

Vodolija

Kad se Vodolija spoji s Ovnom, možete biti sigurni da u toj vezi neće vladati dosada. Oni se odlično nadopunjavaju, vole aktivan život, prirodu, druženja…

Ribe

Kao što je pomenuto u slučaju Raka, Riba i Rak su savršen spoj. Njihova veza je mirna, prirodna, prijatna i produhovljena. Vrlo lako mogu trajati ceoi život i uživati u međusobnom društvu do poslednjeg trena, prenosi 24sata.hr.Izvor: 24sata.hr

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar