Roditelji se šokirali, kada su ugledali svoje sedmoro dece na vratima,sa vrećama za spavanje

Braća i sestre proveli su noć zajedno kod kuće, kao nekada kada su bili deca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/Julian Hochgesang

Kada dođe starost, jedina želja roditelja jeste da im deca što češće dolaze u posetu. Zbog mnogobrojnih obaveza to se ne dešava tako često, a kada ih deca iznenade, radosti nikad kraja. To se desilo starijem bračnom paru, kada je njihovo sedmoro dece, rešilo da iznenada dođu svi zajedno kući, da prespavaju noć, a dirljivi snimak doveo je mnoge do suza.

 -Prošlo je 30 godina otkako smo svi spavali pod istim krovom- kaže Kodi Endru, 42, za TODAY.com.

Ustvari, Kodijeva supruga, došla je na tu ideju nakon što je primetila da se njeni tast i tašta, Džon (81) i Luedin (80), koji žive u američkoj državi Juta,teško opraštaju sa decom posle svakog susreta.

Plan je napravljen i deca, od najstarijeg od 57 godina, do najmlađe od 40, pojavila su se na vratima svojih roditelja sa vrećama za spavanje i kineskom hranom.

 Za jedno veče, Luidin i Džon su imali svoju decu, samo za sebe. Nakon što je Kobi, kreativni tvorac ovog događaja, podelila snimak na Instagramu, postao je viralan sa više od milion pregleda i hiljadama komentara. Na videu, Luidin i Džon blistaju od sreće, dok njihova odrasla deca, jedno po jedno ulaze u njihov dom.

A onda zabava je mogla da počne, Hidi i Tereza uvijali su Luidininu kosu, zatim su se svi smestili u roditeljskoj spavaćoj sobi, kao što su nekad radili.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by TODAY (@todayshow)

-Kobi mi  je pričao  kako bi on i njegova braća i sestre sedeli na krevetu svoje mame i svake večeri jeli kokice i pili sok od pomorandže. Hteli su da ponovo dožive te trenutke, kada je kuća bila puna- rekla je Kristina.

Ljudin i Džon, koji su poznati po tome što rano idu na spavanje, ostali su budni do kasno gledajući filmove i igrajući  igru”Istina ili izazov”.

-Moja braća i sestre su se upustili u neke nestašluke po komšiluku. Bili smo vrlo blizu da nateramo mamu da baci toalet papir na kuću komšije, sa osmehom je objasnila Kodi.

Uz pomisao da roditelji neće zauvek biti tu, svi su bili presrećni, ali i sa setom istovremeno.

 Sve uspomene su se vratile, kada su svi bili zajedno, i na neki način su se opet osećali kao deca.

 Komentari nastavljaju da pristižu na Kodijevom Instagram videu. ”Kao majka šest odraslih kćeri, mogu iskreno reći da nema ničega što bi me više usrećilo’, napisala je jedna osoba; druga je dodala: ‘Imam 9 dece, 4 su odrasla i otišla (ali su i dalje blizu). Najmlađi ima samo 9 godina… ako bi mi nekada uradili ovako nešto, mislim da bi mi srce prsnulo od radosti.’Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar