Dnevni horoskop za 14. maj: STRELCU treba savetnik u vezi sudskog spora, VODOLIJA misli na jednog LAVA

Pozicije Merkura i Marsa, donosi uspeh Jarčevima koji se bave nekom samostalnom delatnošću u svom domu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Anrita1705

OVAN

Mesec u Lavu pravi izazovne aspekte sa planetama u kući posla, pa budite oprezniji kada je reč o finansijama. Ipak, asteroid Gold u vašem znaku, donosi vam šanse za zaradu preko nekadašnjih poslovnih partnera. Moguća romansa na poslu.

BIK

Mnoštvo planeta u vašem znaku, među kojima je i Venera, donosi vam poslovne izazove, ali i opasnost od preteranog trošenja novca. Teško ćete uspeti da se oslobodite razmišljanja o zauzetoj osobi koja se potrudila da privuče vašu pažnju.

BLIZANCI

Aspekt Meseca sa vašim vladaocem Merkurom podstiče vašu ambiciju i potrebu da istaknete svoje ideje i znanje, naročito ako radite u medijima, bavite se pisanjem ili često putujete zbog posla. Susret sa Lavom na predavanju ili seminaru.

RAK

Vaš vladalac Mesec u aspektu sa Venerom koja upravlja vašim društvenim životom i privatnošću, donosi vam kontakte sa osobama na položaju koje vam mogu ponuditi saradnju. Izbegavajte konflikte sa Vodolijom. Jedan Bik misli na vas.

LAV

Sa mnoštvom planeta u kući karijere, fokusirani ste na posao i dogovore sa osobama koje žive u inostranstvu. Trigon između Meseca i Merkura, koji upravlja vašim poslom, donosi vam nove dogovore i uvećanje zarade. Vodolija misli na vas.

DEVICA

Mesec pravi trigon sa vašim vladaocem Merkurom, planetom biznisa i komunikacija, koji upravlja i vašom karijerom, donoseći vam odlazak kraći put i dogovore o aranžmanu sa strancima. Moguć ulazak u tajnu romansu sa kolegom.

VAGA

Trigon između Meseca i Marsa, vladaoca partnerskih odnosa, povoljno utiče na vaš ljubavni život. Naglašen znak Bika donosi vam šanse za uvećanje prihoda, ali i vanredne troškove. Slobodne Vage dobijaju poziv za odlazak na zajednički put sa Ovnom.

ŠKORPIJA

Pozicija vašeg vladaoca Marsa i Meseca u Lavu donosi vam šanse za zaradu preko ulaganja u partnerski posao. Asteroid Fantazija u vašem znaku pod uticajem Saturna, nagoveštava mogućnost realizacije ideja o kojima odavno razmišljate.

STRELAC 

Vladaoci vašeg znaka, Jupiter i Neptun, u izazovnim aspektima sa Mesecom u Lavu, podstiču vašu ambiciju u vezi saradnje sa osobama koje žive u inostranstvu. Ako imate neki sudski proces, posavetujte se sa mlađim rođakom.

JARAC

Vaš vladalac Saturn pravi trigon sa Mesecom u Lavu, zbog čega može doći do odlaganja posla sa osobama koje nose uniformu na radu. Pozicije Merkura i Marsa, donosi uspeh Jarčevima koji se bave nekom samostalnom delatnošću u svom domu.

VODOLIJA

Aspekti vaših vladalaca Saturna i Urana, planeta ograničenja i novih tehnologija, upozorava da izbegavate rizične investicije i podizanje kredita. Kvadrat Venere i asteroida Psiha u vašem znaku, donosi vam raspravu sa Bikom.

RIBE

Mesec pod uticajem Merkura povoljno utiče na vaš odnos sa emotivnim partnerom. Slobodne Ribe mogu da upoznaju mlađu osobu preko društvene mreže. Napeti aspekti vaših vladalaca Neptuna i Jupitera, čine vas sklonim pravljenju nerealnih planova.Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar