Dnevni horoskop za 6. maj: VODOLIJA upoznaje šarmantnu osobu, LAV razmišlja o poslovima sa strancima

Vaga je danas sklona preteranom trošenju novca

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Freepik

OVAN 

Prelazak vašeg suvladaoca Plutona preko astrološkog polja planova, podstiče vašu ambiciju kada se radi o zajedničkom poslu sa prijateljima. Aspekti Venere, donose vam susret sa umetnikom ili sportistom, na rođendanu ili u nekom klubu.

BIK

Zbog aspekta između vašeg vladaoca Venere, planete posla, i Plutona u kući karijere, bolje vam je da se prilagodite zahtevima nadređenih. Fokusirani ste na proširenje poslova sa strancima. Romansa sa zauzetom osobom može da bude obelodanjena.

BLIZANCI 

Naglašeno astrološko polje tajni, sa planetama novca i prosperiteta, donosi vam mogućnost zarade preko paralelnog posla. Stariji član porodice ili vaš nadređeni nema dovoljno razumevanja za vaše predloge. Alergija.

RAK 

Vaš vladalac Mesec prelazi preko Ovna i približava se Veneri, planeti novca, donoseći vam uvećanje prihoda, a naglašen znak Bika nove poslovne ideje. Ipak, trebalo bi da izbegavate sukobe sa saradnicima, kao i sa rođacima i komšijama.

LAV 

Venera, koja upravlja vašom karijerom, u konjunkciji sa vašim vladaocem Suncem, donosi vam isplatu koju odavno očekujete. Poslovni dogovor sa osobom koja žive u inostranstvu. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične investicije.

DEVICA 

Mars u astrološkom polju novca ali i rizika, čini vas preduzimiljivijim kada je reč o novom poslovnom projektu. Prelazak Meseca preko vašeg vladaoca Merkura, čini vas konfuznijim i sklonim pogrešnim procenama.

VAGA 

Vaš vladalac Venera, pod negativnim uticajem Plutona, čini vas sklonim preteranom trošenju novca i rizičnim finansijskim potezima. Poslovni partner želi da vam nametne svoj stav. Pokušajte da se prilagodite potrebama voljene osobe.

ŠKORPIJA 

Mesec u kući posla obrazuje konjukciju sa Merkurom, pa plušajte da budete tolerantniji prema saradnicima i kolegama. Poslovni dogovor o aranžmanu sa strancima iz zemalja nemačkog govornog područja. Romantičan susret sa Bikom.

STRELAC 

Mesec blizu Merkura u kući ljubavi i kreativnosti, donosi vam inspiraciju, ako se bavite pisanjem ili zanimanjem koje zahteva česta putovanja. Slobodne Strelce očekuje poznanstvo preko interneta, a zauzete rasprava sa partnerom.

JARAC 

Aspekti Meseca, u kući privatnosti donose vam uvećanje prihoda preko neke porodične delatnosti ili drugogo vida privatnog biznisa. Sportisti i umetnici mogu biti izuzetno motivisani da ostvare svoje ciljeve. Nesanica.

VODOLIJA 

Mesec tranzitira preko Ovna i približava se Veneri, donoseći vam upoznavanje sa šarmantnom osobom na porodičnom skupu ili preko prijatelja. Pozicija vašeg suvladaoca Saturna, donosi vam zakasnelu isplatu ako se bavite nekretninama.

RIBE

Merkur pravi konjukciju sa Mesecom, koji upravlja vašom inspiracijom, donoseći vam mnogo kreativnih ideja, ali i opasnost od preuranjenih zaključaka i odluka. Voljena osoba ima potrebu da vam nametne svoje mišljenje i volju.

 

 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar