Vučić jasno o licemerju Zapada i Prištine: “Danas je 11 godina brutalnih neistina i terora laži”

Predsednik Srbije se obratio nakon uspešno izvedene vojne vežbe "Vihor 2024"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: printscreen/Instagram/buducnostsrbijeav

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić ukazao je na neviđeno licemerje Zapada u obraćanju nakon uspešno izvedene vojne vežbe “Vihor 2024”.

– Danas je 11 godina od usvajanja Briselskog sporazuma, 11 godina brutalnih nesitina, terora, laži koji su nad nama sprovodili i prištinsko rukovodstvo i EU. 11 godina svakodnevnih besmislica, pravdanja nerada i neispunjava onog što su potpisali. 11 godina brutalnih laži, posle 11 godina postavlja se pitanje kakvo to poverenje možemo da gradimo. Mogli ste to i da vidite i juče. Nema ko nije reagovao na to da su zadržana neka lica, zadržana i puštena. Nema ko nije reagovao. Sram vas bilo sve zajedno – rekao je VUčić i pšodsetio0 na ćutanje kada je u pitanju blokada srpske robe i maltretiranje Srba na KiM:

– Pretuku Stefanovića u Zubinom Potoku, nijedno saopštenjeniste dali, uhapse ranjenog Sofronijevića, Dušana Obrenovića držite u pritvoru, ne smete da ga pustite ranije jer je toliko izubijan i nijedno saopštenje… Sram vas bilo, lažovi jedni. Jedan je bio pripadnik OVK… To je najveći problem na svetu. Sa tim licemerjem, odvratnim pristupom ćemo morati da se naviknemo, to se očigledno neće promeniti. Naše je da snažimo, jačamo, brinemo o Ekspu, infrastrukturnim projektima, ali i o snaženju naše armije.Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar