Vučić se sastao sa Srbima iz Mostara: Predsednik Srbije nastavlja posetu Hercegovini (FOTO)

Vučić je ranije danas prisustvovao svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/instagram

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas sa predstavnicima Srba iz Mostara.

Podsetimo, Vučić je ranije danas prisustvovao svečanom otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede u ovom gradu, gde se obratio prisutnima, a potom posetio i paviljon Srbije.

“Ovaj sajam, uz tradicionalno gostoprimstvo, pruža nam priliku da se iz godine u godinu družimo i razgovaramo o svim važnim temama. Nadam se da ćemo svi u budućnosti imati više iskrenosti jedni prema drugima, jer verujem da zajednički možemo da živimo i napredujemo mnogo brže”, rekao je predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić u obraćanju na ceremoniji otvaranja 25. Sajma privrede u Mostaru.

Hoću da zahvalim svim domaćinima i Hrvatima, i Bošnjacima, i Srbima, uveren da u narednom periodu možemo mnogo toga da uradimo. Pozivam sve kompanije iz Srbije da blisko rade sa Bosnom i Hercegovinom i sa Hrvatskom, jer želimo da saradnja među našim zemljama bude na još višem nivou nego što je danas.

Srpski predsednik sastao se i sa specijalnim izaslanikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom.

Nešto ranije, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik, predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijer Srpske Radovan Višković posetili su Bileću, gde su razgovarali sa predstavnicima lokalne vlasti.Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar