Majka morala da plati novčanu kaznu jer je sinu (4) dozvolila da urinira u parku

Nekoliko službenika parka joj je prišlo i tražili su joj ličnu kartu da joj napišu kaznu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Unsplash/ Anastasiya Ramanenka

Jedna majka, Mičiko Sasaki, doživela je krajnje neprijatno iskustvo nakon što je pustila svog četvorogodišnjeg sina da urinira u njujorškom parku. Ona je naime morala da plati kaznu od 50 dolara zbog toga.

Kako piše NewYorkPost, ona je sina prethodno odvela do javnog toaleta u parku, ali je on bio zatvoren. Da se ne bi upiškio u gaće, ona mu je dozvolila da piški u parku.

Međutim, u tom trenutku nekoliko službenika parka joj je prišlo i tražili su joj ličnu kartu da joj napišu kaznu.

“Prvo se nisam složila da budem kažnjena jer javni toalet nije radio. Na kraju sam im ipak dala dokumenta. Uručen mi je poziv sa kaznom od 50 dolara i poziv za ročište 2. jula”, kaže Sasaki.

Ona tvrdi da je jedan od policajaca doveo u pitanje njeno vaspitanje i rekao joj da je trebalo da odvede sina u obližnju zgradu u kojoj se nalazi restoran.

“Bili su krajnje bezobrazni i drski. Ponizili su me. Pitali su me zašto dete nisam odvela u toalet pre dolaska u park. Takođe, rekli su da je dete dovoljno staro da izdrži nuždu. situacija je bila suluda”, opisala je ona.

Dodala je da mnogi restorani, kafići i barovi, koji su nekada dozvoljavali građanima da koriste toalet, to više ne dozvoljavaju svima, već isključivo gostima lokala.

„Javno mokrenje u parkovima je zabranjeno i tražimo da svi koriste određena područja“, rekao je portparol Odeljenja za parkove Njujorka novinarima The Post.Izvor: Objektiv.rs, Newyorkpost

Komentari (1)

Ostavite komentar