Ovde se čuju ptice, sunce je svaki dan: Srbin se vratio iz Švedske i podelio svoju priču

Činjenica je da se mnogi vraćaju, a jedan Srbin koji se nedavno vratio iz Švedske rešio je da svoje iskustvo podeli na društvenim mrežama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pixabay/Petar Ubiparip

U Srbiju se od oktobra 2020. do oktobra 2021. godine vratilo 92.300 građana, a većina njih je visokoobrazovana, to su pokazali rezultati istraživanja koje je sproveo program UN za razvoj!

Činjenica je da se mnogi vraćaju, a jedan Srbin koji se nedavno vratio iz Švedske rešio je da svoje iskustvo podeli na društvenim mrežama.

– Već 16 meseci sam u Beogradu. Ne pada mi napamet da se vratim u Švedsku. Imao sam strah, razmišljajući, da li ću se snaći. Mislio sam da je Švedska najbolja zemlja za život, slušajući druge kako sam lud ako se vratim. Vraćanje nazad je najbolji potez u životu. Ok je kinta. Sunce svaki dan, deca u parkiću, roditelji se slažu i pomažu. Sve je lepo i toplo i svi se smeju. Ovde sam srećan – napisao je on u grupi “Srbi u Švedskoj”.

On je istakao da je poenta njegovog posta da svako treba da sluša sebe i svoje srce.

– Ne slušajte nikog. Ako vam ne odgovara taj život tamo, vratite se ovde i isto toliko radite kao što radite tamo i imaćete isto para. Ovde se bar čuju ptice ujutru kad idete na posao i ukoliko budete štedeli kao što i tamo štedite , kupujete jeftinije proizvode, imaćete i ovde para. Daleko bolja zemlja za život – naglasio je ovaj Srbin koji se vratio iz Švedske.

Mnogi korisnici su ga podržali.

– Ko ume da se snađe i u Švedskoj i u Srbiji biće mu i život bolji! Ko ne ume da se snađe ni u Srbiji ni u Švedskoj život će mu biti težak! Jedino što je socijalni i duhovni život bolji u Srbiji, i još uvek ima dobrih i plemenitih ljudi koji će priteći u pomoć za razliku u Švedskoj! – navodi se u jednom komentaru.Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar